Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
ivano_007:
Loša iskustva u prošlosti sa Kinezima, a nisam tip osobe da ću svaku godinu mijenjat mobitel. Davno sam imao Cubot, pa se nije mogao ekran za njega kupit, resetirao se, zujao, škripava zadnja plastika... Prijatelj mi imao Lenovo, još gore. Završna obrada kod Kineza je nikakva.
Huawei se već izdigao iznad Kine i postao svjetski brand. Svjestan sam da za iste novce dobijem lošije performanse.
Al rađe ću vozit ispravnog stojadina, nego pokvarenog bmwa ;D
Imao sam i LG G3, taj se mobitel nenormalno grija. Umjesto radijatora i centralnog grijanja staviš 10ak tih G3 po kući i griju odlično. Ima sam i xperiu neku, isto srednja žalost. Imao Galaxy S3 i sad A5 2016 od Samsunga i sve top.
PchelaUbica:
Ja koji god sam samsung imo svi su se razvalili u godinu dana. Bilo baterija, maticna, štekanje, i ostala sranja
Nevjerovatno da nijedan nije mogo izdrzat. Reko sam vise nikad.
Imam sad šajomija godinu dana i evo ne vjerujem i dalje da nema stekanja. Da baterija od preko 4000mah jos i dalje drzi. Predobar mob
dario007:
I mom je godina dana,isto sam ga negdje pred novu kupio.Tri puta mi je u voznji sa skutera pao,nis mu nije,malo se maska pogulila.
Nemam zamjerke,osim sto se video znao zblesirat kad non stop stiskas pause/play ili vracas par sekundi.Sad sa zadnjim updateom je rijesen taj bug.
Ti si kupi onda Samsunga ako si zadovoljan sa njim.Stari mi ima A5 i to je kanta naspram ovog u bilo kojem pogledu.
Meni je xperia z1 compact trajala 5.g i jos uvijek radi,sto ne znaci da mob valja,jer nikom drugom nije izdurala preko godine dana.
zvonkec92:
Mrale imao si sve krive mobitele i zato mislis da kinezi nevaljaju. Cubot nije ni onda niti je danas marka i pojam kvalitete, to je šrot koji treba zaobic u najsirem luku. Lenovo kako koji ima premium modela sa Amoled ekranom i SD procesorima. Moj prvi Lenovo je bio P2, ja ga koristio skoro 3 god i sad ga dalje stari koristi nikakvih problema sa njim mob je nepoderiv a ima i low budget modela koji su za starceke tek tolko da mogu nazvat i primit poziv. G3 je smece od moba, onda kad je izaso bio je kao neka premija ali je u biti sranje sa najgorim mogucim Snapdragon procesorom koji em zdere bateriju em se grije previse, imao ga ja u motoroli X style, vrhunski uredaj sa promasenim procesorom. Ove samsunge koje si nabrojo su valjda medu najlosijim i najslabijim modelima, to ja nebi ni đaba uzo pogotovo poznavajuci samsungova blotware sranja koja i onako slabi mob ubiju jos vise. Sada sam na Xiaomiju a sljedeci mob bi mi mogao biti opet Lenovo ( from aliexpress jer se kod nas vise ne prodaju, i to neki od zadnjih modela tipa Z6 Pro )
Patr1k747:
uzmi S9 ako ne zelis kineza (xioami jedino ulazi u obzir ) Neces pozaliti , odlicno radi mobitel i sve , preporuka svakako . Ali velim pogledaj si i Xiaomi Mi9 za te novce isto odlican mobitel .
Huawei ne bi niti nikada uzeo i da je badava :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju