Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
3alfa3:
--- Citat: Pupo - 09 Studeni, 2018, 15:29:11 ---Ta A serija od samsunga je od pristupačnih a dobrih mobitela postala super skupi ne tako dobar mobitel. Pametno si napravio i uzeo S.
--- Kraj citata ---
U pocetku je A8 bio 3500+kn, e to je stvarno previse za srednji razred mobitela. Sadasnjih 2500 je pristupacnije, ali eto, za 1000kn vise sam po mom skromnom misljenju dobio ipak vecu protuvrijednost za novce.
ivano_007:
Dvojba između Galaxy S9 i P30Lite?
Galaxy S9 stariji, malo skuplji, single kamera, lošija baterija...
Huawi noviji, jeftiniji, triple kamera, bolja baterija, više RAMa...
Ali Samsung je Samsung, uvik su me odlično služili :icon_biggrin:
Šta kažete? Nebi više od 2500kn izdvojio, to je plafon plafona. Najbitnija baterija i dobra kamera.
dario007:
Ja sam u tom rangu uzeo xiaomi pocophone i prezadovoljan sam.Tad je bio 3200kn,sad je vjerovatno i jeftiniji,a izvana se i onda mogao dost povoljnije uzet.
PchelaUbica:
https://www.mobileshop.eu/hr/xiaomi/mobiteli/mi-9t-pro-dual-sim-64gb-6gb-ram-flame/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
To je mislim pocophone f2 pod drugim nazivom
ivano_007:
Davno sam se opekao na jednom Kinezu, rekao da u životu neću više Kineza uzet. Već sam pikirao Galaxya S9, međutim baš jučer razmišljam kako mi većina prijatelja ima Huawei, pa sam baš malo gugla.
U ovom cjenovnom rangu je samo P30Lite, P30Pro je već dosta skuplji. Nisam ni povatao kako idu (P30Lite, P30, P30 Pro, P30 Mate..., nemam pojma, ima 100 verzija)
Xiaomi ne hvala.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju