Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
Patr1k747:
--- Citat: zvonkec92 - 12 Prosinac, 2016, 08:02:09 ---jebes ti to sve ja sam odlucio i sutra idem po Moto Z Play.. Moto E2 koristim vec evo pune 2 godine, uz nju i galaxy K Zoom, Ulefone Vienna. Svaki je po necemu dobar a na motoroli mi se najvise svida jacina signala i wifia. Na istom mjestu doma u sobi ulefone ima pola signala wifija, samsung jedva 1 crticu ili nijednu, motorola crtica do punog ili pun ( mozda zato i je medu top 5 mobova u svijetu koji najvise zrace ) Ovaj normalni signal je isto bolji nego na samsungu i kinezu, baterija na motoroli pojede isto ova oba, tako da sam opet odlucio lenovo/motorola. Kolko citam na xda forumu baterija je vrh, a uz onaj baterija mod bi trebalo bit brutalno
--- Kraj citata ---
nezz za motorolu ,ali nikad mi se nisu svidale . Ali za lenovo znam iz iskustva , koristio sam 2-4 tjedna neki lenovo za 1000 kn i mogu reci da sam bio prilicno iznenaden s uredajem. Nikad nebi tak neke ocekival od moba za 1000 kn s ,sa SD400 i 1 gb rama . Nije stekao niti nista , ima dobro sucelje napravljeno i sve . Tako da ako bi isao na kineza to bi bilo lenovo ili One+ ;)
Patr1k747:
A sta kazete na One+3 ?
One + se pokazala kao odlicna marka od svojeg prvog modela , samo steta sto ih je tkao malo pri nama .
Zvjer od mobitela , ali kolko sam vidio samo je jedan na njuskalu , i hoce 3000 kn , a tolko te kosta novi prek njihove stranice tako da ono .
balicdim:
Oneplus.... hmmm nađu se jači brandovi za iste pare a i trenutno imaju... koliko 4-5 modela na tržištu sa 90% bez sd slota koji mnogima puno znači
dizajnom su se proslavili sa prvim modelom ali početna cijena od 500njak $ za firmu koja se tek probija.... sada su +3 modeli oko 500$ ali kao što rekoh nađe se i jače ime za iste pare
Ceki21:
--- Citat: Ceki21 - 11 Rujan, 2016, 19:15:00 ---Znaci danas u ribolovu manjkom srece zavrsim skupa sa M8 u vodi :D izvadim ga nakon cca minute traženja po dnu, naravno ne radi. Sušio se na suncu 7 sati, nisam ga mogel primiti kak je vruc bil, ali ne pomaze, ne pali se. Senzor kod kamere je crven. Popravljati ili kupiti drugi mob ?
--- Kraj citata ---
Ljudovi
Danas nakon 5 mjeseci bzvz reko idem staviti mob na punjac i nebi vjerovali, radi :D
Zvucnici rade, kamera radi, cini mi se da baterija nema kapacitet, tj. dugo stoji na 1%.
Ima neko da popravlja mobitele da mi ga otvori i bateriju zamijeni i eventualno pocisti kaj treba ?
Ili da ga nosim u ovlasteni servis ?
giannelli:
ION servis mobitela +385913711156
Na dobrom glasu.
Ja imam htc M8 dual sim, vec 4 godine, i nikakvi problemi do sada, cak sam i zeni kupio htc m8, nakon samsunga s5, rekla je da nikad bolji mobitel nije imala. (Najvise zbog opcije "lijepog lica" dok slikava selfije) 😂😂😂 ne da je ruzna, ali ne mora se sminkati haha
Uglavnom, moj problem je da kad udem u kameru na mom htc m8 dual sim, nemogu fokusirati, cuje se cijelo vrijeme dok radi kamera (ili cak samo bljeskalica) zujanje autofokusa.
Pa se razmisljam kupiti novi mob, i to htc m9, no je li m10 velik pomak sa m9 ? Isplati li se vise uzeti m10 od m9?
Iskreno prezadovoljan sam sa m8 da nije ovaj problem s kamerom nebi ga ni mjenjao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju