Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (232/279) > >>

ivano_007:
Ako je mobitel kupljen u T-mobileu (i ako je možda zaključan), jel može bonbon kartica u njega? Pretpostavljam da može?

A druga stvar je garancija u istom dućanu, imam ispunjen i ovjeren garancijski list bez računa. Oće proć to na garanciju?

balicdim:
t-mobile = bonbon

vip=tomato

tele jednostavno samo tele  :laughing9:

ovisi na koga naiđeš, iako ti po garantnom listu mogu izdat novi račun u t-comu ako si ga ti osobno kupio/uzeo na pretplatu

Grale:
U većini slučajeva, niti računi niti garancijski list ti ne treba. Po imeju znaju dal je pod garancijom ili ne. Uostalom, ja sam davno nosio od stare neki stari samsung na popravak u europa, kak se već zove, onaj servis na slavonskoj. Prvo su kenjali da treba, al sam ih uvjerio da ne treba i popravili su ga  ;D

ivano_007:

--- Citat: Grale - 15 Studeni, 2016, 19:16:05 ---U većini slučajeva, niti računi niti garancijski list ti ne treba. Po imeju znaju dal je pod garancijom ili ne. Uostalom, ja sam davno nosio od stare neki stari samsung na popravak u europa, kak se već zove, onaj servis na slavonskoj. Prvo su kenjali da treba, al sam ih uvjerio da ne treba i popravili su ga  ;D
--- Kraj citata ---

Prije nego nešto kupiš isto ih tako pitaš "jel triba jamstveni list, račun?", onda kažu "ma ne triba ništa" i onda i ne ispune jamstveni list. Onda kad sam nekidan išao reklamirat nešto, onda traže jamstveni list, traže otpremnicu, sve živo traže. Klošari :angry7:

Izbor je pao na A5 (2016) ili S6. Prvi se nađe neotpakovan za 2000kn, drugi za 2500kn.

Svak ima neke svoje prednosti i mane, ovome ja jača baterija, ovaj ima 4K snimanje, ovaj ima veći ekran, ovaj 3GB RAM-a... Pratimo situaciju pa koji uleti ispod cijene.

Patr1k747:
prodajem ti ja S6 , ali jbg daleko si .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju