Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (230/279) > >>

balicdim:
ukoliko vadiš ekran koji je izvan funkcije, moguće ih je zamjenit
čak i ako je čitav, moraš bit extra pažljiv (zbog termofolije koja je zalijepljena na središnji okvir i AMOLED) da ne polomiš ekran

po mojem (a koliko vidim i čitam) mišljenju to im je najveća glupost koju su si dozvolili

što se tiče kamere

na s6 je ili SONY IMX240 ista ta koja je na većini kineza sa 13/16MPx ili Samsung IsoCell senzor

ovdje imaš usporedbe slika između senzora

http://www.sammobile.com/2015/05/05/heres-the-difference-between-samsung-and-sony-camera-sensors-on-the-galaxy-s6-and-s6-edge/

tako da..... samsung po mojem ispada iz utrke zbog naravno gore navedenog razloga tj. cijene drugog ekrana

najjeftinija kupovina ekrana za S5 je da ga kupiš na firmu i izbiješ PDV  8)  naravno postoji druga opcija, nemogu se sad sjetit ali ima neka stranica (UK sjedište i isporuka) gdje je sa VAT cijenom oko 500-600kn što je i dalje skupo ali jeftinije nego kod nas

zvonkec92:
balic daj mi preporuči ekran za S7, žena razbila staklo ekran je osto čitav. kolko to g#vn% košta i jel ima kakve razlike između nekog zamjenskog kineskog djela i orginala?

Patr1k747:

--- Citat: zvonkec92 - 10 Studeni, 2016, 12:04:54 ---balic daj mi preporuči ekran za S7, žena razbila staklo ekran je osto čitav. kolko to g#vn% košta i jel ima kakve razlike između nekog zamjenskog kineskog djela i orginala?

--- Kraj citata ---

uvijek ima razlike ;) jedino kao ga mislis sloziti pa prodati dalje onda uzmi najjefitnije .

balicdim:

--- Citat: zvonkec92 - 10 Studeni, 2016, 12:04:54 ---balic daj mi preporuči ekran za S7, žena razbila staklo ekran je osto čitav. kolko to g#vn% košta i jel ima kakve razlike između nekog zamjenskog kineskog djela i orginala?

--- Kraj citata ---

J3bo ga ti zasto kupovat cijeli ekran ako je staklo puklo

Zamjenis samo staklo

Nemam sada tapatalk instaliran da puknem slike gore ali sve dok nije edge model, da se rijesit zamjena stakla (za edge je dobar subi led koji nije bas jednostavno nabavit)

Za skidanje stakl je potrebno
Muda
Molidbenum žica
Aparat za zagrijavanje stakla (ili industrijski fen)
2 karte za belu (po zelji, nije bitno tko i sto je na slici)
LOCA ljepila
UV lampa
I na kraku ne i najmanje bitne nove brtve za staklo

Patr1k747:

--- Citat: balicdim - 10 Studeni, 2016, 19:55:56 ---

--- Kraj citata ---

J3bo ga ti zasto kupovat cijeli ekran ako je staklo puklo

Zamjenis samo staklo

Nemam sada tapatalk instaliran da puknem slike gore ali sve dok nije edge model, da se rijesit zamjena stakla (za edge je dobar subi led koji nije bas jednostavno nabavit)

Za skidanje stakl je potrebno
Muda
Molidbenum žica
Aparat za zagrijavanje stakla (ili industrijski fen)
2 karte za belu (po zelji, nije bitno tko i sto je na slici)
LOCA ljepila
UV lampa
I na kraku ne i najmanje bitne nove brtve za staklo

--- Kraj citata ---

za iphone promjena samo stakla je bila ako se dobro sjecam 150-200 kn . tako da bi vjerovatno tolko trebalo kostati i za s7 (naravno, ako nije edge ) , i nemas brige dal si upropastil mob skuplji od 3000 kn ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju