Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
Tomi_ZG:
Joža precvikat ću ti crijevo od uljne ;D
firkefica:
mene dns zvali iz samsunga jel im mogu vratit note7 zbog spekulacija oko eksplozije mobitela dok je na punjacu, dali mi 3 opcije... povrat novaca, da vratim note7 i dobim s7 edge uz ti da mi ostane gear vr i da mi nadoplate razliku izmedu note7 i s7edge ili pak treca da vratim note7 i da opet dobim nazad drugi note7 s rijesenim problemom i gratis memory card od 128 gb :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Patr1k747:
--- Citat: Tomi_ZG - 07 Rujan, 2016, 10:43:07 ---Jel zna netko za koji k**ra* mi se "deformiraju" pohranjene slike na mobu odnosno na sd kartici koja je u njemu,znači kak imaš sličice sortirane u folderu odnosno galeriji pa stisneš na njih da ti se otvori cijela slika prek ekrana,sličice se sve vide normalno,a kad kliknem na pojedine,otvori se na sekundu i odjednom ko da si je zalio sivom farbom i slike nema,neke su tak cijele spojebane,neke po pola,kad ih prebacim na komp isto,ne kužim zakaj se to događa
--- Kraj citata ---
sd kartica ti je pri kraju , odnosno izgubila je "dio slike" , sta prije s ostatkom na komp i po novu sd karticu ;) ako trebas imam jednu novu za prodati ;)
Tomi_ZG:
A onda "krepava" već godinu dana,ma imam ja bekap na više mjesta al mi je sjebalo par friških slika,fala na ponudi al u krugu 200m imam 6 dućana di mogu momentalno kupit karticu ak zatreba,ne da ti se meni čekat,uplačivat i zajebavat s time
--- Citat: firkefica - 07 Rujan, 2016, 19:35:09 ---mene dns zvali iz samsunga jel im mogu vratit note7 zbog spekulacija oko eksplozije mobitela dok je na punjacu, dali mi 3 opcije... povrat novaca, da vratim note7 i dobim s7 edge uz ti da mi ostane gear vr i da mi nadoplate razliku izmedu note7 i s7edge ili pak treca da vratim note7 i da opet dobim nazad drugi note7 s rijesenim problemom i gratis memory card od 128 gb :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Samsung ima žešći fail sa N7 a tek je izašao,eksplodiraju baterije na poluproizvodu od 7000kn ::)
Uzmi povrat para i gas po nekaj drugo,il čekaj ak ti se da,pa strepi kad će ti se glava jedan dan zapalit ;D
firkefica:
--- Citat: Tomi_ZG - 08 Rujan, 2016, 08:30:29 ---A onda "krepava" već godinu dana,ma imam ja bekap na više mjesta al mi je sjebalo par friških slika,fala na ponudi al u krugu 200m imam 6 dućana di mogu momentalno kupit karticu ak zatreba,ne da ti se meni čekat,uplačivat i zajebavat s time
--- Citat: firkefica - 07 Rujan, 2016, 19:35:09 ---mene dns zvali iz samsunga jel im mogu vratit note7 zbog spekulacija oko eksplozije mobitela dok je na punjacu, dali mi 3 opcije... povrat novaca, da vratim note7 i dobim s7 edge uz ti da mi ostane gear vr i da mi nadoplate razliku izmedu note7 i s7edge ili pak treca da vratim note7 i da opet dobim nazad drugi note7 s rijesenim problemom i gratis memory card od 128 gb :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Samsung ima žešći fail sa N7 a tek je izašao,eksplodiraju baterije na poluproizvodu od 7000kn ::)
Uzmi povrat para i gas po nekaj drugo,il čekaj ak ti se da,pa strepi kad će ti se glava jedan dan zapalit ;D
--- Kraj citata ---
uzeo sam opet note7, ali bez te baterije, iz koreje su mi ga jucer poslali, 20.09.je kod mene
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju