Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
3alfa3:
--- Citat: andy - 15 Studeni, 2014, 15:30:09 ---Najveći nedostatak je sto stari modeli padnu u zaborav s strane softverske podrske. To je najveći minus i zato ljudi idu za novijim mobitelima..
Evo meni npr One X je prespor postao za multitasking i trebam nešto barem s 2gb rama jer vrtim slobodno u najboljem slučaju samo 200mb.
--- Kraj citata ---
Ja sam discipliniran pa uvijek zgasim aplikaciju koju ne koristim.
ONE X mi je imao zauzece rama od 550-650MB.
ONE M8 ima od 700-1000MB
andy:
Ugasim ju i ja, al onda treba sto godina da se opet pokrene..
Nemogu sve ugasiti, trebam u pozadini bar 5 aplikacija da mi stalno rade
Tomi_ZG:
Pa onda je stari mob najbolje rootat i stavit neki custom rom kad istekne garancija,osobno to ne znam sam napravit al da nejdem na novi mob dao bi nekom ko se kuži.
andy:
Napravio sam i ja to s ciljem da budem zadovoljan jos neko vrijeme i da ga ne prodam, ali nista nisam postigao.. Dobio sam 3000bodova vise na benchmarku al u praksi to ne osjetim bas..
3alfa3:
--- Citat: andy - 15 Studeni, 2014, 15:50:35 ---Napravio sam i ja to s ciljem da budem zadovoljan jos neko vrijeme i da ga ne prodam, ali nista nisam postigao.. Dobio sam 3000bodova vise na benchmarku al u praksi to ne osjetim bas..
--- Kraj citata ---
Badava bodovi (brzina moba) ako iskroristis sav ram, a imas potrebe za jos vise rama.
Ja sad imam 2 gige i stvarno (na srecu) nemam potrebe za vise od toga. Zapravo, i na one x nisam nikad "pregazio" 800-850 mb
Sad si sve mislim davise i ne gasim aplikacije. Navodno android sistem zna s memorijom i aplikacije kad stoje u pozadini ne cuclaju bateriju, al u to se tek moram uvjerit. Najvise sto sam imao odjednom aplikacija upaljeih je bilo kad bi sa motorom bio negdje, upalim fotic, photobucket, facebook, browser i eventualno tapatalk pa mi se neda gasit nego dok ne obavim sto trebam sve ostaje u memoriji. al kazem, ni tada nisam osjetio usporenje sistema
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju