I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
e to mi treba, jel to tak skupo da se vise isplati radit ili??jer vidio sam u benconyu toga...
e to sam te ja zamolio da mi napravis..... stvarno si to odlicno iskonstruirao...svaka ti cast...
majstor si, svaka cast! pa nije problem, ti to tocno izvidi, jel moguce, cijena itd... pa da doletim, ti to pogledas,pomjeris i nek se radi...
Za malo sporokopčajuće, tj.mene... kakva korist od tog distancera
Citat: Punisher - 12 Prosinac, 2006, 18:08:17Za malo sporokopčajuće, tj.mene... kakva korist od tog distancera Cisto vizualna, podigne zadnji kraj!
Citat: Mr J - 12 Prosinac, 2006, 18:12:50Citat: Punisher - 12 Prosinac, 2006, 18:08:17Za malo sporokopčajuće, tj.mene... kakva korist od tog distancera Cisto vizualna, podigne zadnji kraj! Kakva je onda veza između svega: sic, distancer, amortizer... jel možeš malo bolje objasniti da dobijem malo bolju sliku?
Cool. Oće zaživjet ta ideja??
da, al nesmijes ti smanjiti taj dio... zbog toga da nebi doslo do pucanja tog distancera, ja mislim da on milimetarski mora sjest u krakove amortizera, jer je amortizer nakrivljen, i tu bi nastalo opterecenje, i netreba stavljati nikakve gumice zato sto je na tom dijelu distancer fiksni (ne mice se nikamo) kao da je zavaren, a ni na donjem dijelu netreba gumica zato sto u bloku ima vec postojeca guma u rupi!
to je u redu, al ako ces ti to meni tako napraviti, onda sa svake strane i CIJELU stranu stanji, zato sto neznam hoce li mi krakovi pasati, neznam kolika je ta dimenzija (od rupe amortizera do kraja kraka) jel me razumijes??.....neznam koliko mm moras skracivati ili suziti sa svake strane ili neznam kak da ti objasnim....