Tehnički kutak > Styling skutera
DISTANCER za povisivanje sjedala
Mr J:
--- Citat: cupavi - 21 Prosinac, 2006, 11:22:00 ---Bok ljudi! Vidim da raspravljate o distanceru za amortizere pa da se i ja uključim. Cijena u benconyu je 119 kn ovisi o tipu mašine jer nisu svi prihvati na bloku isti.Tak bar kaže prodavač :dontknow: Ja kupio za minarelli mašinu, došao doma odšarafio amortizer stavio distancer na blok i krenem spojit krakove na distancer i... neide! Krakovi od amortizera su predugački :uff: uz malo prerade(turpijanja) krakova, nekih pola sata, amortizer je sjeo kak treba. :icon_rr: I taman kad sam pomislio da je to to, krenem stavit skut na nogare a one ne dolaze do poda :ludlud: nego skut visi ili na lijevu ili na desnu stranu! Ko da će svaki čas past! pas mater!!
Jel neko ima kakvu ideju ili način kak da produžim nogare ili nekaj drugo? ??? Nisam ga podignuo vise od 4 cm
--- Kraj citata ---
Kada ti je na nogarama, spusti ti masinu... :sign020:
Mozes piliti nogare pa onda umetati sipke u cijevi od nogara (nogare su suplje) to zavariti i tako produziti, ali opet neznam gdje ti sjeda opruga od nogara tako da bi i s njom mogao imati problema!
Probaj umjesto instalacije distancera na deklo da ga instaliras na gornju stranu amortizera (na ramu)
cupavi:
--- Citat: Mr J - 21 Prosinac, 2006, 11:35:02 ---
--- Citat: cupavi - 21 Prosinac, 2006, 11:22:00 ---Bok ljudi! Vidim da raspravljate o distanceru za amortizere pa da se i ja uključim. Cijena u benconyu je 119 kn ovisi o tipu mašine jer nisu svi prihvati na bloku isti.Tak bar kaže prodavač :dontknow: Ja kupio za minarelli mašinu, došao doma odšarafio amortizer stavio distancer na blok i krenem spojit krakove na distancer i... neide! Krakovi od amortizera su predugački :uff: uz malo prerade(turpijanja) krakova, nekih pola sata, amortizer je sjeo kak treba. :icon_rr: I taman kad sam pomislio da je to to, krenem stavit skut na nogare a one ne dolaze do poda :ludlud: nego skut visi ili na lijevu ili na desnu stranu! Ko da će svaki čas past! pas mater!!
Jel neko ima kakvu ideju ili način kak da produžim nogare ili nekaj drugo? ??? Nisam ga podignuo vise od 4 cm
--- Kraj citata ---
Kada ti je na nogarama, spusti ti masinu... :sign020:
Mozes piliti nogare pa onda umetati sipke u cijevi od nogara (nogare su suplje) to zavariti i tako produziti, ali opet neznam gdje ti sjeda opruga od nogara tako da bi i s njom mogao imati problema!
Probaj umjesto instalacije distancera na deklo da ga instaliras na gornju stranu amortizera (na ramu)
--- Kraj citata ---
Ali ako ga stavim na gornji dio amortizera,ramu, razmak ce ostat isti, kaj ne? ??? I opet nece stajat. A ovo s mašinom je zajebancija ili? :binkybaby:
Mr J:
Cuj, nisam radio to tako da neznam, mene je zamolio jedan lik da mu napravim taj distancer, dao mjere i ja sam mu napravio, vidio da je stvar zanimljiva i stavio topic na forum, nisam upoznat sa nuspojavama koje se javljaju nakon instalacije, samo znam da je proizvod vanjan i cvrst te udovoljava uvjetima za instalaciju na skuter!
Kada je kotac na podu skuter djeluje lijepo a kada ga hoces staviti na nogaru to neznam... Obicno ljudi sto to stave odmah stave i bocnu nogaru...
roby44:
ja mislim da je svejedno jel ga stavis gore ili dolje, kako god okrenes masina ide dolje, ali ja sam primjetio da imam neke granicnike pa ne mogu tako pomaknut masinu :dontknow:
cupavi:
--- Citat: Mr J - 21 Prosinac, 2006, 12:00:51 ---Cuj, nisam radio to tako da neznam, mene je zamolio jedan lik da mu napravim taj distancer, dao mjere i ja sam mu napravio, vidio da je stvar zanimljiva i stavio topic na forum, nisam upoznat sa nuspojavama koje se javljaju nakon instalacije, samo znam da je proizvod vanjan i cvrst te udovoljava uvjetima za instalaciju na skuter!
Kada je kotac na podu skuter djeluje lijepo a kada ga hoces staviti na nogaru to neznam... Obicno ljudi sto to stave odmah stave i bocnu nogaru...
--- Kraj citata ---
Aha, hvala ti. :icon_thumright: A jel znaš di bi mogao pogledat te bočne nogare i da li ih ima za sve skutere ili? Jer na svom beneliju baš i ne vidim di bi se mogla učvrstit ta bočna nogica :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju