Općenito > Generalno o skuterima

Savjeti za pocetnike

(1/3) > >>

black_knight:
Bok ljudi, moze li mi ko odgovoriti na par pitanja?
Ovako, sad iden polagati za a1 pa mi recite koliko sati predavanja triban odslusati, koliko sati voznje i sto se radi kada buden voznju polaga, ako ima neko ko je nedavno polaga da mi kaze.
I planiram uzeti neki skuter do 125 ccm.
Dvoumim se izmedu gilere runner, vx, i aprilie leonardo. Do koliko km i koliko godina da uzmem i da je max 1000 €.

Josip-98:
prvo napisi odakle si  :headbang: :headbang:
Imas klapat 30 sati prometnih propisa pa ti ide polaganje prometnih propisa, onda kad to polozis kreces sa voznjon(20 sati) usput rjesavas prvu pomoc (to slusas dva dana po 2 ure) i ides na ispit iz prve pomoci, izaberi za polagat na vespi ili nesto na brzine jer mos vozit i automatic i brzine, a kad polozis na skuji onda mos vozit samo skuter
Nemos nac dobrog runnera do 1000e nikako a leonarda bi se dalo iskombinirat nekako do tog tvog budzeta gledaj sta ocuvanije al opet ponavljan za 1000e mos nac jedino dobru pedesetku

black_knight:
Iz zadra sam.
Gledam ovako po njuskalu ima par vx-a za oko 6500 kn oko 30000 km pa nezz jel to puno?

Josip-98:
svi ce rec nije puno 30 000km, mozda i nije al kad pogledas ko vozi runnera osim mulci kojih pola nema ni za gorivo a ne redovne servise
ovisi na kakvog naides

black_knight:
Znam, trazim samo s tvornickom masinom i da je 4t.
Znas li mozda na cemu instruktori najvise ruse da se pripremim ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju