Tehnički kutak > Garaža

dva piaggio zip-a

(1/10) > >>

miso#29:
Moja dva ljepotana  ;D
jedan standardni 50ccm, za pokruh i mljeko :glasses9:
drugi prošo u moje vlasništvo nakon sezone, prvak Hrvatske u 2014 godini u klasi open

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

b_garbac:
Sad cu i ja brzo u no limit klasu nadam se da ce biti vozaca kako sam poceo mislim da bi moglo biti nesto od mene :)

walkay:
Prvak od Krizevaca, prije toga bio onaj narandasti Zip. Super ide Zipac, ali budemo vidjeli nagodinu kad slozim novu masinu na Skippera, koji ce biti brzi...  :icon_tongue:

Josip-98:

--- Citat: b_garbac - 21 Listopad, 2014, 20:41:26 ---Sad cu i ja brzo u no limit klasu nadam se da ce biti vozaca kako sam poceo mislim da bi moglo biti nesto od mene :)

--- Kraj citata ---

Moglo bi bit nesto od umisljenosti kako si pocea  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

igor.sb:

--- Citat: Josip-98 - 21 Listopad, 2014, 21:11:25 ---Moglo bi bit nesto od umisljenosti kako si pocea  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

ti si svoje prosle godine rekao

--- Citat: Josip-98 - 20 Rujan, 2013, 16:48:58 ---Da iden krenit vozit trke,isa bi u no-limit klasu reka starom da mi da para i slozit ajmo rec vodeci skuter u toj klasi sta se tice brzine
Kasnije je sve lako,motor je ajmo rec glavni dio utrke  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ako se ne varam garbac junior vec 2-3 god vozi trke, klikni na profil pa vidi koliko ima godina pa si izracunaj  :icon_thumright:

sorry na Offu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju