Ostalo > Foto, video, music...

Shameless UK

<< < (2/4) > >>

igor.sb:
iako je US kopija UK, to sto tetejko veli, prelosi su skinio 1. epizodu i u smece

od UK jedino skinsi i misfits moze proci od tih noviji serija

3alfa3:

--- Citat: igor.sb - 22 Listopad, 2014, 19:38:13 ---od UK jedino skinsi i misfits moze proci od tih noviji serija

--- Kraj citata ---

Jesi gledao seriju Utopia (to mi prvo pada na pamet jer sam to zadnje gledao od UK serija)? Meni odlicna

btw, sad skidam Shameless UK (prvih 9 sezona u jednom torrentu i ide mi max brzinom - bijednih 400kb/s  ;D ). Jel ima titlova za to ili cu gledat bez njih?

sule:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Studeni, 2014, 15:41:35 ---
--- Citat: igor.sb - 22 Listopad, 2014, 19:38:13 ---od UK jedino skinsi i misfits moze proci od tih noviji serija

--- Kraj citata ---

Jesi gledao seriju Utopia (to mi prvo pada na pamet jer sam to zadnje gledao od UK serija)? Meni odlicna

btw, sad skidam Shameless UK (prvih 9 sezona u jednom torrentu i ide mi max brzinom - bijednih 400kb/s  ;D ). Jel ima titlova za to ili cu gledat bez njih?

--- Kraj citata ---

moze torrent na pm ?  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: sule - 01 Studeni, 2014, 16:19:26 ---
--- Citat: 3alfa3 - 01 Studeni, 2014, 15:41:35 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

moze torrent na pm ?  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pa otiso sam na piratebay i upisao shameless uk. Poredao po najvecem broju seedera i nasao taj torent. Iako pise da je vise leechera nego seedera, vec 24h vuce kak spada

imas pm, ljencino  ;D

*
a ti sad imas zadatak nac titlove  :toothy12:

igor.sb:
titlove il automatski povlaci s bs-a

il skini odavde, mozes cijele sezone odjednom
http://www.prijevodi-online.org/serije/view/913/shameless-us

btw....utopiu nisam gledao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica