Ostalo > Foto, video, music...
Shameless UK
igor.sb:
iako je US kopija UK, to sto tetejko veli, prelosi su skinio 1. epizodu i u smece
od UK jedino skinsi i misfits moze proci od tih noviji serija
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 22 Listopad, 2014, 19:38:13 ---od UK jedino skinsi i misfits moze proci od tih noviji serija
--- Kraj citata ---
Jesi gledao seriju Utopia (to mi prvo pada na pamet jer sam to zadnje gledao od UK serija)? Meni odlicna
btw, sad skidam Shameless UK (prvih 9 sezona u jednom torrentu i ide mi max brzinom - bijednih 400kb/s ;D ). Jel ima titlova za to ili cu gledat bez njih?
sule:
--- Citat: 3alfa3 - 01 Studeni, 2014, 15:41:35 ---
--- Citat: igor.sb - 22 Listopad, 2014, 19:38:13 ---od UK jedino skinsi i misfits moze proci od tih noviji serija
--- Kraj citata ---
Jesi gledao seriju Utopia (to mi prvo pada na pamet jer sam to zadnje gledao od UK serija)? Meni odlicna
btw, sad skidam Shameless UK (prvih 9 sezona u jednom torrentu i ide mi max brzinom - bijednih 400kb/s ;D ). Jel ima titlova za to ili cu gledat bez njih?
--- Kraj citata ---
moze torrent na pm ? :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: sule - 01 Studeni, 2014, 16:19:26 ---
--- Citat: 3alfa3 - 01 Studeni, 2014, 15:41:35 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
moze torrent na pm ? :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa otiso sam na piratebay i upisao shameless uk. Poredao po najvecem broju seedera i nasao taj torent. Iako pise da je vise leechera nego seedera, vec 24h vuce kak spada
imas pm, ljencino ;D
*
a ti sad imas zadatak nac titlove :toothy12:
igor.sb:
titlove il automatski povlaci s bs-a
il skini odavde, mozes cijele sezone odjednom
http://www.prijevodi-online.org/serije/view/913/shameless-us
btw....utopiu nisam gledao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju