Ostalo > Foto, video, music...

SJ4000 1080 full HD kamera(go pro kopija)

<< < (2/9) > >>

te-te-ac:

--- Citat: andy - 22 Listopad, 2014, 10:21:18 ---te-te-ac jesi pogledao onaj review sto sam ti stavio, jel bolje fake uzet ili original?

--- Kraj citata ---

iskreno tu vise ni kinezi sami ne znaju sta je oriđiđi a sta fejk.  ::)

gledajuci kvalitetu boje na tome sto si ti stavio ispada da fejk ima malo zivlje boje, dok ovo sto je matija stavio također ima jako dobre i zive boje... mozda se te boje jos mogu malo podesit... ali 90% filmića ima dotjerane boje, malo izoštrene i tak to.. na gopro hero2 bolje su uzas ako se ne dotjeraju preko nekog editora...

kako god kamera se svakako isplati uzet...

naravno sad ovo vec prelazi kranicu svemogucih kineza... SJ6000 !! isti k**ra* kao sj4000 samo 2" ekran i wifi... pa ko voli nek izvoli...
http://www.ebay.com/itm/Full-HD1080P-Waterproof-SJ6000-Sport-video-camera-DV-2inch-screen-WIFI-version-/251683881452?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a998741ec

andy:
Koliko sam skuzio i gledao cijelu večer i od Matije je fejk, izgleda da je ona s logom SJcam original, gledao sam po jutubu i tako tvrde..
Al i da kupujem ja bi uzeo ovakvu kao on jer po svemu kamera izgleda odlično...

Tomi_ZG:
Treba isto isprobat onu socijalu za cenera,da krepa nakon pol godine dugo je i radila,al i ova je odlična,evo gledam baš cijene go pro-a,nisu baš normalni s tim,tak da je ovo odlična alternativa

http://www.viktormotosport.hr/dodatna-oprema/go-pro-kamera/

Rox-Rab:
ja sam uzeo neku za 50kn i kurca ne valja, bacenih 50kn u vjetar  :toothy3:

Matija97:
Reko je buraz uzimat jos jednu pa ga mozda uspijem nagovorit da uzme sj6000 jer ako je ovo sto je teteac stavio snimano tom kamerom fkt je brutala kamera.Ak nebude on htio reci cu njemu nek mi da kolko sam ja ovu platio pa ja nadodam jos za sj6000  :headbang: :toothy12: makar i ova mi je cist oke  :headbang: tomi,ovo kaj je za 10$ je narucio puls ali kak je ekipa rekla ocito se radi o fake oglasu jer lik ima jos par stvari kaj prodaje za nenormalno nisku cijenu pa mozda oce samo navuc feedbacke kak je neko napiso tak sto naplati i onda vrati lovu s izlikom da se nes desilo i slicno  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju