Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia SR 50 - Gasi se kad je vruc,Trokira
vedran_ft_:
evo ovako, otišo sam u ovlašteni servis yamahe i tražio svuječicu za minareli mašina, uzeo sam ngk 8, zapakovana u original kutiju od yamahe, stavio sam ju na motor, upalio i izvozo, ugasio ga i nakon nekog vremena probo upalit i sve super, ne puca više, :)
3alfa3:
--- Citat: vedran_ft_ - 11 Rujan, 2008, 18:13:58 ---evo ovako, otišo sam u ovlašteni servis yamahe i tražio svuječicu za minareli mašina, uzeo sam ngk 8, zapakovana u original kutiju od yamahe, stavio sam ju na motor, upalio i izvozo, ugasio ga i nakon nekog vremena probo upalit i sve super, ne puca više, :)
--- Kraj citata ---
Za ubuduce...
Na 2T mashinama kod bilo kakvih problema u radu motora prvo stavi drugu svjecicu, a tek onda ako ne rijesis problem idi dalje sa trazenjem uzroka kvara....
vedran_ft_:
a to je ono kad ti netko drugi govori šta je i kako je, kao neki "stručnjaci" u servisima, iako sam ja prvo pomislio na sviječicu, al sam slušo okolo i danas mi dopizdilo slušanje i kupim sviječicu, jebeš 40 kn, neću propast
2TDottore:
Super sta si to rjesio.Na kraju si super proso sto je samo svjecica bila u igri. :icon_thumright:
vedran_ft_:
nakon par dana lijepe vožnje došao je i taj dan kada se sve vratilo na staro, poca kad je vruč nemožeš ga upalit i tako, a sad dolazi zima pa idemo na otklanjanje kvarova, e sad odakle počet, kad sam stavio novu sviječicu radio je normalno cirka 200 km, sad opet po starom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju