Općenito > Generalno o skuterima
pomoc - zamjena za skuter yamaha aerox 50 ccm
zvonkec92:
to je to, uzimaj ga :icon_thumright:
Tomi_ZG:
12000km ti je puno za 2002? Pa to nije niš,moj koji se počeo vozit sredinom 2009 ima 35000km i za to možeš reć da je puno(mada meni nije ;D)
Ak ćeš mijenjat nek ti ga prije rega,pogotovo ak je i auto regan,ubiti ovisi koliko on traži a koliko ti,zbog realnosti zamjene,jer ak ovaj rally vrijedi 2000-2500kn to je tebi pušiona onda.
Tanja1981:
i po meni se ovo cini kao dobra ponuda.ma lik se javio za golfa za koji trazim ajmo rec 5000 kn ne dam ispod 5 a on ovoga nije ni prodavao nego ga decko ima a valjda nema love pa nudi u zamjenu jer sam ja tako stavila u oglas da moze zamjena golfa za skuter... meni rega vazi do kraja mj. tak da nije nesta on dobio a ja ga ne planiram regat do proljeca. ne znam koliko vrijedi jer nije bio na njuskalu a i sama ne znam procijenit...nije regan
eladio:
--- Citat: Tomi_ZG - 21 Listopad, 2014, 15:27:46 ---12000km ti je puno za 2002? Pa to nije niš,moj koji se počeo vozit sredinom 2009 ima 35000km i za to možeš reć da je puno(mada meni nije ;D)
Ak ćeš mijenjat nek ti ga prije rega,pogotovo ak je i auto regan,ubiti ovisi koliko on traži a koliko ti,zbog realnosti zamjene,jer ak ovaj rally vrijedi 2000-2500kn to je tebi pušiona onda.
--- Kraj citata ---
upravo to :happy6:
PS
kako ne stanu, stanu oba skutera u gepek od golfa :toothy3:
Tanja1981:
ne znam koliko vrijedi ... a moj je regan do 12 mj. nemam iskustva sa skuterima opcenito tak da neam pojma kolko bi ovaj vrijedio... a to za km jbg to se ja povodim za starim koji voza choppera jednom godisnje pa jedva prijeđe koji km... hahahah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju