Općenito > Generalno o skuterima
potrgana krilca :)
gumy:
ja sam se vozio sa malo sjebanim ventilatorom nekih 5tkm i sve je radilo bez problema..
neer:
da ali nije to zdravo za lezaje! ono sto sam napisao da brzo odu lezaji nisam mislio 5 tkm ali skracuju rok trajanja lezaja
igor.sb:
--- Citat: PROOF - 04 Rujan, 2008, 16:05:20 ---potrgal sam krilca dok sam mjenjal vario..i to dosta njih......jel to stetno??
p.s. to je onaj "ventilator" ispred varia :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
a ti si bas mislio da ces zablokirat vario uz pomoc perca na ventu, kad je puklo jedno, nije ti bilo dosta pa si probao opet :icon_scratch: :laughing7: :laughing7:
sto si ne narucis onu buzetijevu spravicu, kosta 10e i rijesio si se muke
novi ventilator ne bi trebao puno kostat...oko 100kn mislim nes mi u glavi ostalo :dontknow:
dhorvat:
imam ti ja jedno viška. original od yamahe. odlično stanje!
Znači tak se fušari na variu? :toothy9: Gle uzmi kratki imbus šesticu i stavi ga unutra s lijeve strane varia i prisloni ga na onaj dio s unutarnje strani di je izbočeno od šerafa za dekl. Vrti radilicu dok ti imbus ne sjedne unutra, primi ga čvrsto i s drugom rukom odvrti maticu na variu (ovo ne pali na Multivaru). Tak ja radim kad mi se neda 3 km do ujaka koji ima onaj pištolj na zrak.
inače ak hočeš debalans rješit, potrži sva krilca na propeleru do kraja i eto ti balansa :toothy9: Samo onda moraš bušit rupe na deklu da se ne grije prejako :icon_thumright:
gumy:
--- Citat: neer - 04 Rujan, 2008, 16:50:45 ---da ali nije to zdravo za lezaje! ono sto sam napisao da brzo odu lezaji nisam mislio 5 tkm ali skracuju rok trajanja lezaja
--- Kraj citata ---
pa eto od frenda sr sa due+ na serijskoj radilici i isto tak shebanim ventilatorom vozio dugo dugo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju