Općenito > Generalno o skuterima
potrgana krilca :)
Iwo SR Tuono:
meni grunulo krilce na 9,5tkm i sad imam 17tkm i vozi normalno, na 40tkm otvaram mašinu pa javim ak su ležajevi prošli ;)
dhorvat:
--- Citat: igor.sb - 05 Rujan, 2008, 16:33:22 ---
--- Citat: PROOF - 05 Rujan, 2008, 16:26:00 ---uzel bi cnc jer sam cital da je bolji odziv na gas :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: ali onda nemam kako blokirat vario.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
iskreno ne izmisljaj :P
kad budes imao setup od 10tkn onda kupi cnc :toothy11:
i de shvati da se vario ne blokira uz pomoc krilca, posto vidim da kazes da s cncom ne bi mogao blokirat
reko sam ti sta da kupis
--- Kraj citata ---
TNX!! Sad si mi dao ideju da napravim još jedan "houm mejd" radapciger :toothy9: :toothy12:
OvErLoAd:
--- Citat: PROOF - 05 Rujan, 2008, 23:06:11 ---e i koja je razlika izedu tog ventilvara,serijskog ventilatora i nekog treceg??
--- Kraj citata ---
Malossi ventilvar ima veća krilca od serijskog ventilatora i jako je kvalitetno napravljen (179kn piaggio centar), topov ventilator (koji se dobije uz topov vario) je full lagan i mislim da se puno bolje razvrtava motor s njim, ali je dosta tanak i izgleda šlampasto napravljen, imam osjećaj da bi ga mogao s rukama bez problema potrgat, kolko sam upoznat cnc polutka nije preporučljiva za duže vožnje, to je više ovak za drag race i slične egzibicije.
PROOF:
i kojeg bi mi preporucili..koji je "najbolji"??? :help:
igor.sb:
uzmi serijski, uzmi topov, malossijev i stage
pa vidi koji ti je najbolji
sta drugo rec :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju