Općenito > Generalno o skuterima
potrgana krilca :)
2TDottore:
Ja prakticiram samo kompresor i pistolju ,a sva ova druga skidanja kad vidim kak rade frendovi dobim fraze :laughing11:.Zato ti je moja preporuka isto sta i kazem svim svojim fuserima koji skidaju variomat tak na prevaru sa inbusima i serafcigerima i slicnim stvarima isto kao i maticu koja drzi centralni feder na kuplungu koju skidaju sa cekicem i serafcigerom da radje odu kod nekog ko ima kompresor nego da si samo daju bezveze nepotrebne troskove zbog zurbe ili lijenosti.To ti je moja topla preporuka a i svima ostalima.
I.D.I.O.T.:
ma ja fino zasarafim svjecicu s nabijenim komadom sipke u cilindar i blokiram klip i radilicu i tot je to (zao mi 10e kad sam skot :laughing7:)
znam da nevalja i ovo i ono al do sad mu nije skodilo a i sad ima 28k km tak da i ak sta ode vrjeme mu je da dode nest novo
barem cu imat razlog da malo ubrzam ttu staru kantu :headbang:
i ja imam slomljeno krilce i pici i dalje jedno vise manje :toothy9:
PROOF:
e a kaj je bolje..onaj neki vetilvar ili kak se zove ili cnc?
igor.sb:
--- Citat: PROOF - 05 Rujan, 2008, 16:15:59 ---e a kaj je bolje..onaj neki vetilvar ili kak se zove ili cnc?
--- Kraj citata ---
cnc ne mos potrgat jer nema krilca :P al sta ce ti to
kupi serijski ili malossi ako nije skup
PROOF:
uzel bi cnc jer sam cital da je bolji odziv na gas :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: ali onda nemam kako blokirat vario.. :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju