Tehnički kutak > Garaža
Italjet Dragster 180 No.2
JosipMarijanovic:
--- Citat: perki_ - 20 Listopad, 2015, 22:46:00 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 20 Listopad, 2015, 22:38:00 ---
--- Citat: perki_ - 20 Listopad, 2015, 22:29:57 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 20 Listopad, 2015, 22:10:32 ---
--- Citat: B.E.R.O. - 20 Listopad, 2015, 21:52:38 ---Kaze zena bolje ti u garazu slazi skuter nego da mi kurve vijas po gradu!
Priznaj!?
;D
--- Kraj citata ---
Vise sam puta vidio predatora u gradu nego te vanzemaljske dragstere. Covjek ih skriva ko zmija noge :P tako da to sa zemskama je tesko izvedivo.
--- Kraj citata ---
Hahahah.....
Bero ima i u tome nešto :) ;D ... a što se tiče vožnje nemaš se kad vozikati uz posao i sto druhih obaveza nikako vremena uhvatiti . Sa crvenim sam u 2 godine napravio 1100 km ...strašno
--- Kraj citata ---
Dva puta viđen. Jednom na cesti, drugi put parkiran. Hahaha morat ces na jednu kasnonocnu voznju do Gline i nazad. Da vidimo kako ide predator.
--- Kraj citata ---
I to je nešto ... vidiš da se vozim :-) :-) .... ma glupo je sjest na motor i otići sam na vožnju , barem meni da je ekipa onda da cuga zajebancija itd. Ali kako kažem stiska sa vremenom
--- Kraj citata ---
Ma kakva stiska kad nas 5-6 doleti u 23h i veli idemo. Naravno da ces ici. :P kad otvaras vrata muzeja?
perki_:
Rekao sam ti sve javi se kad hoćeš .... ja sam svaki dan navečer u garaži ;D ;D
JosipMarijanovic:
--- Citat: perki_ - 21 Listopad, 2015, 09:34:09 ---Rekao sam ti sve javi se kad hoćeš .... ja sam svaki dan navečer u garaži ;D ;D
--- Kraj citata ---
Eto me danas oko 8. Da i ja bacim oko poblize na dragstere.
JosipMarijanovic:
ovo sto sam danas dozivo kod perkia u garazi se dogodi jednom u zivotu. dragster 180 i to jos orginal stanje. ja i svog runnera drzim u sobi ali doslovno a ovo bi uslo u krevet i tamo stajalo. steta voziti tako nesto.
anabellas:
ko i zenu dofurat u krevet i gledat ju , motor je za cestu :toothy3:
perki posto ulaznica za muzej :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju