Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
NRG MC3 by Rox-Rab
Grale:
Da, velim videl sam na jednom srpskom webshopu da imaju, al mi je bilo sumLJivo malo.
Cijena isto nekih 9 banki.
Nema kaj, ako fkt postoje, onda je to to, jebeni lageri.
Jedino ako nije nabavil NTN japance s 10 kuglica, njih sam jednom samo videl do sad u jednoj vespi brijem.
Rox-Rab:
Anđelko mi je reko da je prestao nabavljat neke koji su se najbolje prodavali zbog toga sto su previse digli cijenu pa da mu se to vise ne isplati nego da sad uzima neke sa 10 kuglica, siguran sam da mi je reko da su japanski
Tomi_ZG:
NTN japancima su brutalno digli cijenu,o tome ti je vj. pričao,dva komada danas koštaju 350kn,sjećam se da sam prije tri godine kupio dva komada dotičnih,s corteco semerinzima i igličastim sve skupa ni 180kn,jbt kud je to otišlo u pm.
Rox-Rab:
Ja znam da sam prosle godine uzeo lezajevi i semerinzi za minareli i ispalo me 120kn a za pia vise nego duplo
Tomi_ZG:
Ma minarelli majka,tu dva koyo japanca i corteco semerinzi s popustom dođu 9 banki,na mini napraviš generalku za 300kn a na mrtvom piaggiu te dođe 200 eura jer je većinom radilica u kur*u pa moraš i nju uzet + vodena preventivno kad se raskapa,gadi mi se to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju