Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

NRG MC3 by Rox-Rab

<< < (8/27) > >>

Rox-Rab:
Imam piaggio centar al ce me oderat tamo  :icon_tongue:

steeef:

--- Citat: Rox-Rab - 10 Listopad, 2014, 10:53:36 ---Imam piaggio centar al ce me oderat tamo  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

zakaj bi te oderali?
cijene orginal dijelova u piaggiu su ili iste ko na centru,a u vecini slucajeva su jeftinije,bar kod nas.

Rox-Rab:

--- Citat: steeef - 10 Listopad, 2014, 10:58:26 ---
--- Citat: Rox-Rab - 10 Listopad, 2014, 10:53:36 ---Imam piaggio centar al ce me oderat tamo  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

zakaj bi te oderali?
cijene orginal dijelova u piaggiu su ili iste ko na centru,a u vecini slucajeva su jeftinije,bar kod nas.

--- Kraj citata ---

ovo je neki malo centar jedva da ima rolice a di ce tek imat ostale dijelove al ic cu pogledat cijene

Grale:
Naravno da nemaju te dijelove na stanju, ali ti ih moraju naručit iz splita onda, i za 2-3 dana njim dođe u dućan.
Najbolje ti je tamo sve uzet, vjerojatno će te ispast najjeftinije još :icon_thumright:

Rox-Rab:

--- Citat: Grale - 10 Listopad, 2014, 12:14:40 ---Naravno da nemaju te dijelove na stanju, ali ti ih moraju naručit iz splita onda, i za 2-3 dana njim dođe u dućan.
Najbolje ti je tamo sve uzet, vjerojatno će te ispast najjeftinije još :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

bas cu otic ponedjeljak da vidim koliko bi me doslo jer zadnje sam bio narucio prekidac neki za sr150 pa na kraju nije dosao niti me lik zvao da nece dobit....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju