Ostalo > Svijet računala i mobitela

Windows xp

<< < (2/5) > >>

Dino-X race:
Aha, vidis to nisam znao.
Znaci formatiram samo desni klik na C pa format i onda restart da boota xp sa cd-a?

Infernus:
zaboravil sam napisat  :icon_biggrin: nemreš formatirat particiju na kojoj je windows instaliran dok su pokrenuti isti ti windowsi (ne može sam sebe izbrisat).
Najjednostavnije ak imaš drugi komp u blizini, stavi svoj hard disk u njega i tamo ga formatiraj, vrati u prvi komp i instaliraj xp normalno.

Tomi_ZG:

--- Citat: Infernus - 03 Listopad, 2014, 23:31:49 ---zaboravil sam napisat  :icon_biggrin: nemreš formatirat particiju na kojoj je windows instaliran dok su pokrenuti isti ti windowsi (ne može sam sebe izbrisat).
Najjednostavnije ak imaš drugi komp u blizini, stavi svoj hard disk u njega i tamo ga formatiraj, vrati u prvi komp i instaliraj xp normalno.

--- Kraj citata ---
Čemu tetrapak tjuniranje  :laughing7:
Ja to jednostavno u sekundi rješavam s Partition Magicom.

Dino-X race:
Aha kuzim, to je vec malo veci pothvat...kakva glupost da nemozes vratit starije windowse normalno, opce to nisam znao.
A kakva je ono fora sa dual boot sto si spominjao? To da imam i xp i 7?

Tomi_ZG:
Jbg nekad davno si na win95/98 otišao u dos i formatirao preko komande,već dugo vremena toga nema,najbolje skini program Partition Magic,odlična stvar,za takve stvari dušu dalo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju