Ostalo > Svijet računala i mobitela

Windows xp

<< < (4/5) > >>

Dino-X race:
Tako je, bas sam sad pratio postupak i vrlo je jednostavno. Znaci od C napravim jos jednu samo za XP, recimo sad poslje 7 imam jos 7.5 gb slobodnog, mislim da 3 gb da odvojim za XP imam dosta. I previse, XP nije tako velik. Samo nisam bas skuzio ono sta treba da kad palim komp da biram hocu 7 il XP, neki program treba to moram jos malo proucit.

Dino-X race:
moram podići temu da ne otvaram novu bez veze, znači radi se o istom. napravio sam si particiju jednu od 3 gige, za win xp. znači želim imati dual boot, i xp i 7. ali sam zapeo na ovom dijelu Install xp on the new partition sa ovog linka http://www.howtogeek.com/howto/8790/dual-boot-your-pre-installed-windows-7-computer-with-xp/

znači neznam kako da bootam cd sa xp-om i instaliram na tu novu praznu particiju? opet neće onako klasično kad stavim cd-rom u biosu. nego se samo upali komp na win 7 koji je gore trenutno.
može mala pomoć oko toga tko se razumije!

JogFromYamaha:
odes u bios stavis primary boot device optical drive i stavis cd u cdrom drajv i bootal bu on xp

Dino-X race:
Mislis first boot device- cd rom? Nema optical drive..ali nece tako samo preskoci i boota sedmicu sa harda.

JogFromYamaha:
hoce itekak
meni se komp automatski nakon bootanja s cdroma prebaci na hdd kao primary boot device
to rade vecina novih ploca cist da uspara vrijeme bootanja
al zato dok hoces instalirati winse ili nekaj bootati svaki put moras u bios i aktivirati isponova

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju