Tehnički kutak > Garaža
SP 180 reborn
File 80:
Kako nemože završit u cilindru! povratni plinovi? :icon_scratch:
nezz,ja ga tako gore stavljat neću,ne riskira mi se baš! spojit ću ga na kompresor,negdje mora izać
Club Club:
ma samo ispusi kompresorom i stavi gore! Pjeskario sam preko 10 auspuha, samo ispuhao i nikad nista! :headbang:
File 80:
koje rolice da uzmem? 13.5g? Pošto nemam iskustva,čuo sam da se podloške stavljaju kod variomata tj šajbice različitih debljina ovisno za start itd! Pošto ja nemam nikakvu šajbu,a na prijašnjoj mašini je to sve bilo zavareno + na kalotu je kao neka podloška još bila nadodana,zavarena! :help: :icon_thumright:
I ona bukola koja ide na osovinu getribe,dal je ista kao na matici unutra ili je drugačija?
mafro99:
Što se tice podloška to ces vidjet dok skuter provozas dal nema start dobar ako ne digne remen u polutke pa prema tome složiš onda, rolice možeš 13,5 sa serijskim centralnim pa ces vidjet. :icon_thumright:
igor.sb:
moras imati bar original podlosku od 1mm koja sjeda u ventilator do bolcne varia
a pozeljno je i ostale, poslje ventilatora ide plavkasta od 0,5mm, pa kruna, pa opet podloska prije matice
ostale dodatne podloske zaboravi, nije to 50ccm
distanca na osovini primara nije ista kao i za maticu unutra, koja su dimeznije za maticu van ne znam, mozda ima netko rastavljen blok pa nek ti javi :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju