Tehnički kutak > Garaža
SP 180 reborn
Josip:
--- Citat: File 80 - 18 Listopad, 2015, 21:23:32 ---
Ali nikad vise grob u moju garazu nece,pouka ove price :toothy11:
--- Kraj citata ---
--- Citat: File 80 - 18 Listopad, 2015, 22:20:56 ---Radje i pjeske nego groblja uzgajat doma :toothy11:
--- Kraj citata ---
to sam i ja rekao,radije u startu dat nešto novca više nego se kasnije zezat sa svim sitnicama, a te sitnice koštaju i nakupi ih se more
naprije izbije para pa potom i vremena, a ako si glupa picajzla kao npr ja onda se ni ne voziš dok nešto ne napraviš po svom guštu da bude kako ti to želiš, i sigurno nekoliko godina ideš pješke ili autom
i dok mi je supruga bila cura i dok je profi zarađivala potrošio sam para i para na dijelove da sam mogao kupitnovog T-max-a, a od svega toga kita
zato File potpuno te razumijem i podržavam, jedino ispravno i pravilno razmišljanje :notworthy: :notworthy: :notworthy: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
File 80:
Haha drago mi je da ima istomisljenika.
Sitnice su te koje pare jedu. Sa prve stranice se vidi kakav je sp bio i kakav je sad. Promjenio sam sve,jedino sto je ostalo staro su felge,kostur i ponesto instalacije.
Kad nesto slazem volim da bude slozeno kako treba,ne vidja se zdravih sp-ova cesto pa eto..
:icon_biggrin:
File 80:
Ima li tko iskustva sa trakicama na felgama? Nezz dal da uzmem u komadu ili one rezane već pa ljepit? Ima li koja dobra metoda da to ispadne kako treba :icon_scratch: :)
Matija97:
Ja sam uzo "rolu" i iso lagano u krug i ljepio,ako se potrudis moze ispast dobro i bez onih alatica makar ja bi narucio s ebaya ,to kosta vj neku sicu.Sto se same trakice tice,nemoj kupovat ove najjeftinije jer se vole odljepit :laughing7:
File 80:
Mislio sam uzet rolu al sa onim kao alatom? Je probao netko stim bas radit?
Matija97;Imas kakvu sliku kako je ispalo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju