Tehnički kutak > Garaža
SP 180 reborn
walkay:
Onda si miran... :icon_thumright:
Bikelover:
Jel moguce da sat laže ako je akumulator loš? Počelo mi se događat da kazaljka od temp skace gore dole polako stalno ali pri dnu, kontam loš spoj dole na indikator i ja stisnen lagano kombinirkama i nataknem čvrsto jedva i od tad mi temperatura uvijek na pola i više u vožnji čak i raste ako brze vozin a trebalo bi padat, nikad nije prije dosla do pola sad ne pada ispod i dolazi do crtice prije crvenog i tek mi se tad pali ventilator, a prije se palia na pola kako što bi i trebalo tj tako mi je rečeno?
File 80:
Skoro identičan problem imamo,ja sumnjam na prazan akumulator.Nezz možda i nije do njega,al uglavnom u sat se ne mogu pouzdat.
File 80:
Kupio sam novu centralnu oprugu original,a krivac tome je bilo slabo međuubrzanje i razvrtavanje.Nadam se da će to sad biti puno bolje.Na slici se vidi da je nova opruga duža za cca 1 namotaj,pa me zanima sad od čega je prije bila opruga ili se jednostavno skupila?
I koje mi oprugice na kvačilu prepopručate,sad su 2 žute i jedna original valjda i ok je start bio ali ne sviđa mi se što stalno u okretajima mora biti kad krećem. Neke mekše bih uzeo sad nezz koje? :help:
ajlavsrku:
A da stavis serijske opruge?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju