Tehnički kutak > Garaža

SP 180 reborn

<< < (22/38) > >>

neos 123:
Ako ti treba vizir veliki javi se

File 80:
Sprema se za regu  ;D Imam problem sa sirenom,nezz zašto ne svira,probao sam drugu i opet neće? ima ko kakav savjet :icon_scratch:

vukas:
Jel dobiva struju na sirenu, jel dobar spoj ?

File 80:
Imam problema sa "pregrijavanjem",po očitavanju na satu. Na videu se može vidjeti da voda grglja u posudi,hladnjak topal,crijeva topla i cilindar isto topal.Sat mi laže za crticu možda(kad je skroz hladan pokazuje na jednu crticu,slika dole) i u vožnji se zna iskopčat tj kazaljka samo padne na nulu.Hladnjak sam čistio i voda uredno prolazi kroz njega.
Bio sam maknuo i crijevo sa hladnjak,upalio ga i vodu normalno izbacuje van,bar mislim da je normalno-protok. Kad je kazaljka na pola,ruku na cilindru mogu držati i po pola minute skoro,a kad je skroz u hot po njegovim očitanjima i nakon žešće vožnje točno 2 sek izdržim i onda počme peć. Vozim se sa stalno upaljenim ventilatorom i nikako mi nije jasno što više gledat.
Evo i slike svjećice koja je prešla možda 50 km sve zajedno

https://www.youtube.com/watch?v=ggaelH9ej2Q&feature=youtu.be
Svaka pomoć dobrodošla  :icon_thumright:

karlo-sp:
zna glava probijat vako ces ispitat  uspi mjesavinu , skini mikro remen da onesposobis uljnu i vodenu pumpu , uljna nije ni bitna al eto , cilj je iskljucit vodenu da ne cirkulira vodu , upali ga i gasaj ako bude isto vako u posudi dizo vodu pravio mjehurica probio je na glavi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju