Ostalo > Foto, video, music...
smart crash test
Aleksandar:
vozio ga i kolko god ljudi srali po njemu auto je odlican- i siguran jer štiti vozaca ko "kavez"
cijena je deeebelo previsoka za novi ali bože moj.polovnih se moze nac jeftinjara
vozio najopremljeniji i fakat sve ima. i xenon kožu navigaciju i jos puno toga kaj nema vecina druig puno vecih auta makar mi je osim xenona sve ostalo u njemu glupo i dize bezveze cijenu
pomalo tj puno klaustrofobičan osjecaj :happy6: al sve u svemu auto je odlican samo da nema tako nabijenu cifru € ionak takav auto neces kupovat za autoput il šumu neg za po gradu da mos stat doslovno svugdje
btw vidjet frajera (a u zg ih ima najmanje 2 ) koji iskešira tolke pare za novog pa stavi očale ruku kroz prozor i ganje se treba zgazit :)
Aleksandar:
--- Citat: White - 04 Rujan, 2008, 15:43:22 ---
--- Citat: mrcina - 04 Rujan, 2008, 10:11:10 ---što veča njuška ispred to veča sigurnost u vožnji.
to pravilo imaju švabe i bogami imaju pravo.
--- Kraj citata ---
da,tak mi ujak bio reko davno "j#bo ti auto koji ispred nema 2m" :toothy12: :notworthy:
--- Kraj citata ---
imas onaj Briliance il kak vec kineski. ogroman auto pa se na 50 kmh podrobi do gepeka :icon_thumright:
đipovi kineski,kamioni kineski.. ko konzerva se gužvaju
ima filmiča po youtube tona
mrcina:
j#bote smart.
znaš zašto je dobio takvo ime.
inače u prevodu smart znači pametan a on ima sve to za ubiti vozača.
znači napravili su auto smart za ubojstvo.
ti očigledno nisi vidio kako zgleda unutrašnjost smarta i corse poslije sudara.
u corsi imaš malo sjebanih plastika od sudara a u smarta je mašina ušla u kabinu.
kakva zaštita od čeličnog kaveza kad ti mašina sjedne u krilo zbog sudara.
Aleksandar:
daj molim te pricas gluposti i svijestan si toga mrc
vidi filmic
prednji zračni,bočni zračni jastuci
di je njemu usla masina u kabinu ? nije se ni volan pomaknuo
o cem pricaš? slušaj kaj covjek kaze i vidi slike prije i poslje testa pa onda tvrdi di je to mašina ušla u kabinu osim ak smarta nije pokupio vlak il šleper hebemu budimo realni i gledat činjenice i testove
mrcina:
ako gledaš gledaj sve .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju