Općenito > Oprema

Preporuka rukavica

(1/2) > >>

Tomi_ZG:
Jel ima ko za preporučit neke malo bolje rukavice?
Moraju bit ful koža,bez ikakvih perforacija po sebi ili tkanine di bi moglo puhat unutra,poželjno da su crne,rang cijene 600-800kn,jeftinije nebi jer me ne zadovoljavaju baš.

Rox-Rab:
ako su ti za skuter moja preporuka bez protektora jer su uzasno krute i nemas osjecaj za gas

bez protektora imas odlicnih do 500kn ful koža

Tomi_ZG:
S protektorima hoću,kad se kupuje nek bude kak spada,a i koža se rastegne,znam po svojima

Tomi_ZG:

--- Citat: Rox-Rab - 27 Rujan, 2014, 13:41:46 ---ako su ti za skuter moja preporuka bez protektora jer su uzasno krute i nemas osjecaj za gas

--- Kraj citata ---
Išao sam probat Suomy Italy,ful koža,protektori,800kn-za keš 600,nevjerojatno meka i udobna rukavica,milina za nosit,samo moja M veličina mi je sumnjivo na knap,ubiti rekao bi taman al malo žulja kad stisnem šake,a L imaju samo bijele kaj neću,onda Suomy Buckler,racing rukavice,malo kruće al podnošljivo,1000kn-za keš 800,e njih bi uzeo al imaju perforacije između prstiju tak da k**ra*,ista stvar i sa Oxford RP2 race,opet perforacije j****u,od Helda kaj sam god probao kruto i neudobno ko vrag,mada ima dobrih modela za dobru cijenu,možda bi i riskirao tak će nekaj omekšat s vremenom,morat ću još do zastupnika IXS-a da vidim kaj oni nude.

marioro:
Ixs ima sjajne modele i mislim da su ti cak jedne top na dobrom snizenju oko 600 glavi a stvarno izgledaju sjajno i dotjerano a jbg nakon par godina i one za 200 e odu u k

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju