Tehnički kutak > Tuning skutera
Plovak????
Neki_Lik:
Jel mi moze neko rec di je plovak na gileri runner 50dd 2000.god..????je*** me u pm natocim ga do kraja a on pokazuje pol rezervara pa se onda odjdanput podigne do fulla i onda se opet vrati???
Tino22:
Pa koliko ja znam, plovak se nalazi u rezervoaru od benzina..
Možda ti tako pokazuje jer si recimo, natočio benzin a plovak se nije vratio gore. Probaj malo skuter ljuljati par sekundi,onda bi trebalo sve biti ok.
Tako je i meni nekad
Benjamin:
plovak tije tam negdje i izmedu nogu..moras skinuti onu srednju plastiku pa pogledaj..trazi di su neke zice ukopcane u rezervar i tma ti je plovak...
2TDottore:
To i mene zajebava.Fora ti je u tome da ti jedna od 3 zice koje idu sa sata na plovak gubi kontakt.Mene to svako malo zeza.Jbg star ti je motor isto ko i moj pa je to normalno s obzirom kakve su nam ceste.Bitno je da ti radi lampica od rezerve. :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: 2TDottore - 03 Rujan, 2008, 17:58:22 ---To i mene zajebava.Fora ti je u tome da ti jedna od 3 zice koje idu sa sata na plovak gubi kontakt.Mene to svako malo zeza.Jbg star ti je motor isto ko i moj pa je to normalno s obzirom kakve su nam ceste.Bitno je da ti radi lampica od rezerve. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Meni zna krivo pokazivat jer mi je u rezervoaru mjesavina, a ne cisti benzin pa se plovak malo zalijepi sam za sebe. Ne brine me pokazivac jer sto se potrosnje tice, pratim samo prijedjene kilometre i po njima se ravnam da li moram tociti ili ne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju