Općenito > Propisi

Vožnja bez vozačke

<< < (3/3)

Reponja:
@Aprilia97

Ne možeš dok ju fizički nemaš u rukama. Sve prije toga je vožnja bez vozačke.

Riječki policajci su malo gori po dosta pitanja od ostatka Hrvatske, pa ne očekuj da će ti progledati kroz prste za slučaj gdje mogu napisati veliku kaznu. Nekad je loše za puk kada prerevno rade svoj posao...

Iwo SR Tuono:
po zakonu potvrda ti ne vrijedi dok ne napravis pravu vozacku jer jos nisi u sustavu tj kao da nisi ni polozio. E sad o tome dal ce te policajac pustiti ili ne ovisi o njemu samome, slovo zakona je jedno, ljudska procjena i dobra volja drugo na sto nazalost nemozes racunati svaki put

Ceki21:

--- Citat: Aprilia97 - 27 Rujan, 2014, 00:27:18 ---Ajde da ne otvaram temu bezveze cu da pitam tu :P

Kakvu kaznu bi dobio ovako,znači polažem u školi(prometna) za b i c kategoriju,polozit cu 3 mjeseca prije 18og rodendana...kakva kazna bi me čekala da me ulove a nemam vozačku? Tj nisam ju još izvadio jer nemam 18(neki frendovi su vozili samo s onom potvrdom i murija ih je uredno puštala)

Iiii dal mogu izvuc samo am kategoriju?(da bar ta 3 mjeseca mogu vozit ko covjek na posao sa skuterom)

--- Kraj citata ---

Hoces li uopce (bez obzira na skolu) moci polagati prije 18 godina ?

Druga stvar, nemas ni zakonsko pravo na vozacku (nemas godine), tak da bi ti ja osobno odma kaznu napisal :D
Nije isto da si polozio i ides u PU po vozacku ili da se vozikas bez ikakvog prava na to

Moje osobno misljenje

niazinho:
Nemozes izvuc ni am jer ovi u policiji traze zavrsnu svjedodzbu posto si profesioalni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju