Tehnički kutak > Garaža

B.T. garage sp 180 reborn

<< < (3/8) > >>

Matija97:
hahah iskreno ne kuzim koja korist od 2 identicna sp-a al oke  ;D sretno dalje  :headbang:

EdoSP:

--- Citat: Matija97 - 20 Veljača, 2015, 19:02:52 ---hahah iskreno ne kuzim koja korist od 2 identicna sp-a al oke  ;D sretno dalje  :headbang:

--- Kraj citata ---

Zato sto ce onaj sa video klipa, biti prebukiran na novi setup.  :icon_biggrin:

black-rox:

--- Citat: EdoSP - 20 Veljača, 2015, 19:56:03 ---
--- Citat: Matija97 - 20 Veljača, 2015, 19:02:52 ---hahah iskreno ne kuzim koja korist od 2 identicna sp-a al oke  ;D sretno dalje  :headbang:

--- Kraj citata ---

Zato sto ce onaj sa video klipa, biti prebukiran na novi setup.  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Zelja je imat dva ista,ali onaj drugi sa videa tamo je plan novi setup,njegov sadasnji setup bi prebacio na sr-a. Jedino spuh mislim uzet pm tuning. I ovaj bi imao isto setup ko ovaj sadasnji.

Matija97:
kaj nije lakse onda prebacit masinu s ovog sp-a na sr-a i za sp-a slozit novu masinu?ili je to ustvari plan samo nisam dobro shvatio?

black-rox:

--- Citat: Matija97 - 21 Veljača, 2015, 12:29:12 ---kaj nije lakse onda prebacit masinu s ovog sp-a na sr-a i za sp-a slozit novu masinu?ili je to ustvari plan samo nisam dobro shvatio?

--- Kraj citata ---

Je ali ne želim to raditi,jer ovaj sp je 2003 matica van na deklu,a ovaj drugi je stari matica unutra. I draže mi šrafiti,nevolim ja jednostavne stvari xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju