Tehnički kutak > Tuning skutera

Asso Werke

<< < (3/3)

JogFromYamaha:
da sve je dobro isprobano u praksi i na minarelliju nema kaj raditi malossi sport jer je baceni novac

luna500rr:
malossi sport ima vecu snagu na niskim okretajima i skuter djeluje startnije sa tvornickim auspuhom i prjenosom...ako ces stavit rezu trofi je dosta bolji :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: luna500rr - 23 Rujan, 2014, 10:29:16 ---malossi sport ima vecu snagu na niskim okretajima i skuter djeluje startnije sa tvornickim auspuhom i prjenosom...ako ces stavit rezu trofi je dosta bolji :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nije istina! Malossi sport je gore sad i na nižim okretajima na kojima radi moj serijski spuh je DR evo osjetno jači.

luna500rr:

--- Citat: dhorvat - 26 Rujan, 2014, 19:13:57 ---Nije istina! Malossi sport je gore sad i na nižim okretajima na kojima radi moj serijski spuh je DR evo osjetno jači.

--- Kraj citata ---

Na ac minarelliju, 16mm mikuni i tvornicki auspuh malossi sport ima dosta vise snage na niskim okretajima...to je vjerojatno poradi toga sta mu je ispuh 2mm nize nego na trophiju...al kad sam stavio rezonantni auspuh trophy je jednako ubrzava al je krajnja barem 5km/h po satu bila veca...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju