Tehnički kutak > Injection

Miris auspuha ditech

<< < (2/4) > >>

Iwo SR Tuono:
mozes tocit sta hoces kad ce prije krepat pumpa goriva ili injektor nego lezaj na radilici. Inace ditech blokovi imaju mast na lezajevima radilice prema bloku pa ako ostanes bez ulja usljed grijanja mast se rastopi i lezaj ju popije jer ditech blok nema rotax sustav podmazivanja kao karburator pa zato moze stajati mast tamo. Karike i cilindar su toliko tvrdi da na 30-40tkm i sa koristenjem polusintetike motor ce imati kompresije da upali i vozi  :)

balki:
Ovo je banalno ali da ipak kazem jer ponekad nemora imat veze s drukcijim uljem ili omjerom mjesanja- jakna/kosa sad moze smrditi ak si prije vozio solo a sad vozis sa suvozacicom iza ili s ruxakom vecim?

Corector:
obično suvozač smrdi dok do vozača ipak ne dodje dim

JogFromYamaha:
ditek smrdi isto ko i svaki drugi skuter
pogotovo apilijin originalni auspuh koji puse pod kotac plinove pa se oni u zracnom vrtlogu cirkuliraju oko tebe zna usmrdjet jaknu
al dosta toga i ovisi o  materijalu od kojeg je jakna jer neki materijali se ne usmrde ko npr moja jakna i hlace za motor a ako stavim obicnu jaknu ili se vozim u trenirki one dosta pohvataju miris

rs50e9:
luda tema
osobno sam primjetio kad mi ulje stoji onda ima smek neki po ledjima jakni itd
dakle proslo ljeto sam natocio do kraja, i nisam dotakao nista, i iza ovog ljeta se malo osjeti na jakni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju