Općenito > Oprema
Preporuka jakne - - - Duža ili Kraća?
Rox-Rab:
jesu te kozne hlace sve malo krace ili mi se to samo cini?
i dalje neznam sta da uzemem, kožu bi jer je koža koža al opet me muci da mi ne probija vjetar odispod
shadow:
hlace bi ti trebale biti mislim malo duze pa kad sjednes na motor taman
3alfa3:
Ove moje hlace su krace od "obicnih" hlaca, ali ne puno. Ionako idu u cizme. Dodju mi negdje 1-2cm iznad skocnog zgloba kad stojim u njima.
To sto jakna i hlace imaju patent ne znaci da ih se moze spojit. Postoje razni tipovi patenata. Dainese i Mtech se recimo mogu spojit jer koriste iste, ali recimo njemacke firme imaju velike zube na patentu, a talijani male i ne moze se spojit.
Zapravo, veca je sansa da se ne moze spojit nego da se moze ako se mijesaju firme.
Rox-Rab:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Rujan, 2014, 19:55:13 ---Ove moje hlace su krace od "obicnih" hlaca, ali ne puno. Ionako idu u cizme. Dodju mi negdje 1-2cm iznad skocnog zgloba kad stojim u njima.
To sto jakna i hlace imaju patent ne znaci da ih se moze spojit. Postoje razni tipovi patenata. Dainese i Mtech se recimo mogu spojit jer koriste iste, ali recimo njemacke firme imaju velike zube na patentu, a talijani male i ne moze se spojit.
Zapravo, veca je sansa da se ne moze spojit nego da se moze ako se mijesaju firme.
--- Kraj citata ---
to me i zanimalo posto ja nemam cizme niti cu ih u skorije vrijeme imat jer su mi nepotrebne za sad
u utorak idem do rijeke i tamo si mislim uzet neke rukavice i jaknu ali da nije neko smece bas
3alfa3:
Imas i koznih moto hlaca klasicnog kroja - izgledaju ko traperice, ali su od koze i imaju stitnike gdje treba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju