Općenito > Propisi

strana vozačka i HR tablice

<< < (2/3) > >>

tommy:
prebaciš vozačku u HR.. otiđi u mup i pitaj tamo šta sve treba za prebacivanje inozemne vozačke dozvole(taksa, osobna HR, vozačka BIH, lječnički iz HR...) to skupi, predaj i budi miran.. nova HR vozačka ti dođe u roku mjesec dana :icon_thumright: :icon_thumright:

tommy:
a ta kazna što ti je htio pisat je carinski prekršaj :icon_thumright:

zemo323:

--- Citat: tommy - 15 Rujan, 2014, 16:13:25 ---prebaciš vozačku u HR.. otiđi u mup i pitaj tamo šta sve treba za prebacivanje inozemne vozačke dozvole(taksa, osobna HR, vozačka BIH, lječnički iz HR...) to skupi, predaj i budi miran.. nova HR vozačka ti dođe u roku mjesec dana :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ma najveci problem mi je sto moran bit bez vozacke.. Neki kazu da bude za tjedan dana, to bi i prezivio al mjesec dana bez vozacke bi umro  :toothy3:

tommy:
zavisi je li gužva, uglavnom ti je rok od 2 tjedna do mjesec dana, a za to vrijeme dok čekaš vozačku dobit ćeš papir možeš s njim vozit nece ti nitko nista..

zemo323:
a meni je problem jer idem preko granice, mislim da sa papirom ne mogu preko granice.

i još nešto, moram li liječnički pregled napraviti u mjestu prebivališta ili mogu napraviti negdje drugo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju