Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner by SkejterKlido
SkejterKlido:
--- Citat: ajlavsrku - 04 Listopad, 2014, 12:37:16 ---a uzmi onda,i jednog i drugog bi trebao uštelavat,pogodit prave rolice..tako da..
--- Kraj citata ---
nista onda uzimam malossi,jer vario je nov samo je isprobao pa mislim da se isplati uzet.
hvala ti :icon_thumright:
ajlavsrku:
uzmi onda,jbt sta ga je uzima kad mu netriba al briga te tebi dobro došlo :icon_thumright:
SkejterKlido:
--- Citat: ajlavsrku - 04 Listopad, 2014, 12:40:40 ---uzmi onda,jbt sta ga je uzima kad mu netriba al briga te tebi dobro došlo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma lik ima punu garazu cvaji(oko5kom) i imao je jednu 50tku a nju prodao i ovo mu ostalo i jbga haha :toothy11:
File 80:
Dobra kombinacija boja,samo još prednju v ofarbaj u zeleno!
Btw,koji je to lik od koga si uze malossi? :)
SkejterKlido:
--- Citat: File 80 - 04 Listopad, 2014, 13:55:16 ---Dobra kombinacija boja,samo još prednju v ofarbaj u zeleno!
Btw,koji je to lik od koga si uze malossi? :)
--- Kraj citata ---
ic ce felge u zeleno,al njih farbam kad cu mjenjat gume to bih trebao brzo i planiram kupit jos jednu v pa da nju u zeleno tako da imam 2 pa kombiniram jer doma imam kod te zelene boje i sve pa ono nemogu fulat hah.
Babaic,ide samnom u razred mozda si cuo za njega dosta ljudi po zadru ga zna ima ti jednu cvaju zlatno crnu tako nesto u nju je ulupao 50 000kn je rekao al promjenio je sve i svasta.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju