Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner by SkejterKlido
SkejterKlido:
--- Citat: Josip - 17 Rujan, 2014, 21:44:09 ---u tu rupu ide matica koliko se sjecam (bas iz razloga da se može mjenjat kad se zezne navoj), i stavi se osigurac da ne ispada
--- Kraj citata ---
e onda ocito da su njima poispadali kad su stavljali,jos sam se ja i cudio zasto serijski auspuh onako vibrira kad ono nema matice :sad3:
SkejterKlido:
Decki pomazite,dakle dobio sam ponudu lik mi nudi MHR radilicu(kao nova je)u zamjenu za gianelli auspuh sto bih i pristao ali trebam vase mjeljenje dali da uzimam i kako ce se ponasat na Malossi Sport 70cc kitu?
Ceki21:
Koji gianelli ?
Ako je radilica kak treba (klipnjaca, toleranca na dosjedima) onda uzmi, ak imas neki tak tak auspuh ;)
Na malossi sportu ce se ponasati u svakom slucaju bolje nego bilo koja standard radilica
SkejterKlido:
--- Citat: Ceki21 - 22 Rujan, 2014, 22:23:11 ---Koji gianelli ?
Ako je radilica kak treba (klipnjaca, toleranca na dosjedima) onda uzmi, ak imas neki tak tak auspuh ;)
Na malossi sportu ce se ponasati u svakom slucaju bolje nego bilo koja standard radilica
--- Kraj citata ---
Gianelli shot
Radilica je dobra klipnjaca u redu nema lufta ta radilica je u motoru bila nepunih 500km zato bi i uzeo jer prakticki je ko nova
Planirao sam uzet yasuni z i polini high speed uz to sve Al neznam kako bi to bilo
Ceki21:
Shot ti je ionako malo prejak za sport ;)
Makar vidi, steta ga je, ako je novi
Ako je star i rasturen- mijenjaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju