Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner by SkejterKlido
martin gpr:
da tu foru sam i ja vidio na you tubeu lik na nekom starom stojadinu na prijed na braniku kromiranom cijeli hrđav i uzme 2 litre koka kole i polijeva po hrđi uzme krpu i dalje poljeva i brise kad vidi vraga vise nema ni truncice hrđe a branik kromirani se svijetli ko prvog dana hmm interesantno kad to napravi na hrđavom metalo bas se pitam kaj onda napravi na mesu kad ju popijemo ;D
SkejterKlido:
--- Citat: martin gpr - 13 Siječanj, 2016, 04:58:20 ---da tu foru sam i ja vidio na you tubeu lik na nekom starom stojadinu na prijed na braniku kromiranom cijeli hrđav i uzme 2 litre koka kole i polijeva po hrđi uzme krpu i dalje poljeva i brise kad vidi vraga vise nema ni truncice hrđe a branik kromirani se svijetli ko prvog dana hmm interesantno kad to napravi na hrđavom metalo bas se pitam kaj onda napravi na mesu kad ju popijemo ;D
--- Kraj citata ---
Jel imas mozda link?puno bi mi pomogao ne mogu nigdje naci
AutomaticA3MS:
To ti uspijeva samo ako je hrđa površinska,ako je baš pojela krom ništa od toga..
Inače također možeš probati i na mokru krpu staviti pijeska,s tim isto hrđa ide dolje
SkejterKlido:
--- Citat: AutomaticA3MS - 13 Siječanj, 2016, 13:53:02 ---To ti uspijeva samo ako je hrđa površinska,ako je baš pojela krom ništa od toga..
Inače također možeš probati i na mokru krpu staviti pijeska,s tim isto hrđa ide dolje
--- Kraj citata ---
nazalost nije samo povrsinska
SkejterKlido:
Pozz ekipa..nabavio sam malossi primar i ugradio ga i otisao dir medutim kvacilo proklizava a htio bi da bolje krece bez tog proklizavanja(cuo sam da se delta moze stelat)e pa trazim pomoc nekog iskusnog da mi objasni kako stelat deltu
Set up je delta s bijelim federima,ljubicasti centralni i torsion control,mhr vario al nmg se sjetit koje su rolice..ugl prije toga je normalno kretala uz slabije proklizavanje..
Unaprijed hvala :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju