Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner by SkejterKlido
Ceki21:
Ima panike itekakve ;) ove "rupice" znaci da je doslo do detoniranja, tj. nepravilnog zapaljivanja smjese. Najcesci je razlog smanjen volumen prostora kad je klip u gmt, tj. neadekvatna oktanska vrijednost goriva
Preporucam jako dobro zagladiti površine, izmjeriti kubikažu prostora i prema tome podložiti cilindar/povećati volumen glave i prilagoditi ga oktanskoj vrijednosti goriva
SkejterKlido:
--- Citat: Ceki21 - 28 Studeni, 2014, 17:27:41 ---Ima panike itekakve ;) ove "rupice" znaci da je doslo do detoniranja, tj. nepravilnog zapaljivanja smjese. Najcesci je razlog smanjen volumen prostora kad je klip u gmt, tj. neadekvatna oktanska vrijednost goriva
Preporucam jako dobro zagladiti površine, izmjeriti kubikažu prostora i prema tome podložiti cilindar/povećati volumen glave i prilagoditi ga oktanskoj vrijednosti goriva
--- Kraj citata ---
Napravio sam drugu brtvu, za par mm deblju od one koja se dobije sa kitom. Staviti cu novi klip pa vidjeti, mislim da bi to bilo uredu, sto vi mislite? :dontknow:
Ceki21:
Bolje vidi sa starim
File 80:
--- Citat: SkejterKlido - 27 Studeni, 2014, 20:03:06 ---Mali update:Sic bio na tapiciranju posto je bio cijeli izderan i presvucen je kao prije samo sa zelenim koncem i sve je ljepo odrađeno,plastike su na farbanju jer su one crne bile jako lose,bile su izderane i puknute na par mjestiju
evo slike sica:
Usput da pitam,uletila mi je stage6 polutka variomata(ili kako se vec zove) za neke sitnije pare pa me zanima dali bi bila bolja od serijske posto cu staviti stage 6 racing kit i mjenjat cijeli prijenos?
--- Kraj citata ---
Koliko te došlo tapeciranje sica?
Po slikama izgleda jako dobro
SkejterKlido:
--- Citat: File 80 - 28 Studeni, 2014, 20:48:47 ---
--- Citat: SkejterKlido - 27 Studeni, 2014, 20:03:06 ---Mali update:Sic bio na tapiciranju posto je bio cijeli izderan i presvucen je kao prije samo sa zelenim koncem i sve je ljepo odrađeno,plastike su na farbanju jer su one crne bile jako lose,bile su izderane i puknute na par mjestiju
evo slike sica:
Usput da pitam,uletila mi je stage6 polutka variomata(ili kako se vec zove) za neke sitnije pare pa me zanima dali bi bila bolja od serijske posto cu staviti stage 6 racing kit i mjenjat cijeli prijenos?
--- Kraj citata ---
Koliko te došlo tapeciranje sica?
Po slikama izgleda jako dobro
--- Kraj citata ---
izaslo me oko 400 kn al stvarno uzivo je puno ljepse nego na slikama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju