Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner by SkejterKlido

<< < (3/41) > >>

SkejterKlido:

--- Citat: Ridi77 - 15 Rujan, 2014, 18:10:28 ---Dada. I ja sam vido ovu bijelu na viru svaki dan. Gledo sa ga cak i iz bliza na zitnoj. Ja isto vec 6 god ljetuje dolje. Znaci sljedece godine se vozimo dole ja isto dolazim sa svojim ;) lijepo izgleda al ja bi felge.u zelenu isto hah

--- Kraj citata ---

Druzit cemo se sljedece ljeto svi skupa samo se javite kad dolazite :)

--- Citat: walkay - 15 Rujan, 2014, 15:52:22 ---Rastavi i repariraj...

--- Kraj citata ---

Bio sam kod majstora dns i podmazao je i dobro je sada ali one su i dalje tvrde  a on je rekao da to treba tako biti

SkejterKlido:
Danas sam malo radio oko motora..poskidao sam sve plastike i krenuo s odmascivanjem blokova,rame,dekla ma ugl svih djelova jer volim da je sve u uednom stanju i tip-top  :)
Naravno drustvo mu prave jos 2 masine koje su sastrane haha  :toothy11:
evo slika jedna slika tek toliko da se vidi da se radi  ;D

SkejterKlido:
Decki trebam pomoc...Dakle skinem poklopac magneta(onu plastiku)i imam sto vidit razbijen je mali blok takle onaj dio oko magneta sve oko toga je razbijeno neznam kako se to desilo... ima li to kakve veze i mogu li vozit tako??  :help:  :help:

ajlavsrku:

--- Citat: SkejterKlido - 17 Rujan, 2014, 18:36:17 ---Decki trebam pomoc...Dakle skinem poklopac magneta(onu plastiku)i imam sto vidit razbijen je mali blok takle onaj dio oko magneta sve oko toga je razbijeno neznam kako se to desilo... ima li to kakve veze i mogu li vozit tako??  :help:  :help:

--- Kraj citata ---

ako sam dobro skuzia razbijen ti je mali blok,pa nadjes polovni dobar za male pare...

walkay:
Kako ti je razbijen... slikaj.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju