Općenito > Generalno o skuterima

Gilera runner savjeti

(1/3) > >>

Valent46:
Pozdrav svima!
Evo napokon sam kupio prvi skuter Gilera runner 50 2005 godina noviji model,zanima me jel imate kakvih savjeta
na što trebam pripazit kod njega,što brzo otiđe i tako.Skuter ima 10,000 KM,drugi sam vlasnik,prijašnji je išao
na servise redovito i ja ga sad mislim ''servisirat'' sam..Bilo kakav savjet je dobro došao,hvala!

nrgpower22:
Nista posebno za tu kilometrazu, remen uljne pumpe pogledaj u kakvom je stanju, pogonski remen, rolice i klizaci, centralni i to za ostalo moras konkretno rec u cemu je problem, samo sipaj neku dobru polusintetiku i vozi :)

Valent46:
Ma nema nikakvih problema sa skuterom,samo me zanimalo na sta da obrazim pažnju jer još nisam šarafil po motorima
tak da me zanimalo,stari i ja ćemo to pogledat:) Sipam samo najbolje  :toothy9: I recimo jel išta znaći na performansama
ako recimo stavim rolice lakše a sve ostalo je serijala,ili za nekakve malo bolje performanse bi trebao auspuh+rolice+opruge..nemislim ja sad sa skuterom ić 90+ i nabrijavat i trosti uludo pare nego samo malo bar da 85 ide po ravnom,trenutno je 80 ???

nrgpower22:
Od mjenjanja rolica mrka kapa, samo ako uzmes neki auspuh onda idu druge rolice i opruge, o tome kad uzmes ako ces uzimat. 80 je za serijalu normalno i serijala vise ne moze da se nasadis na ... , znaci rezo. Auspuh i preporodit ce se :)

Valent46:
Gledo sam rez. auspuhe i našao leo vince tt za 800kn,mislim da je bez rolica i opruga a to bi trebo onda trazit i napasavat ili(jer kum ima apriliu sr50 2004 i stavio je leo vince zx i nikam mu vise nije isel pa ga je maknul)?,jel bolje onda uzet sve u kompletu i to je to..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju