Općenito > Generalno o skuterima
Skuteri s prijenosom na lanac ili kardan
JogFromYamaha:
pa na tome pogineš duple doboš kočnice i k tome masina nisko pozicionirana da na svaku grabu tresne
trebali su barem zastitnu plocu staviti il nesto jer ces inace masinu mjenjat rekreativno jednom mjesecno
sts727:
mogu mislit kako koče te doboš kočnice
ZEN:
--- Citat: sts727 - 14 Studeni, 2014, 18:57:27 ---mogu mislit kako koče te doboš kočnice
--- Kraj citata ---
Nisam ga vozio al Spillo ima samo 53kg. Mašina je četverotaktna tako da se koči i mašinom. Inače, vozim 4t baotiana koj ima 85kg i jako rijetko koristim kočnice tj. uglavnom kad treba skorz stati ili u pred ošteijim zavojima. Mislim da je ipak Spillo predviđen kao dodatna oprema za jahte i kampere.
JogFromYamaha:
nije bitno kolko ima kila bitno je da dok mi netko skoci pred kotac da cu ga zgazit i razbit sebe
ZEN:
--- Citat: JogFromYamaha - 14 Studeni, 2014, 23:42:40 ---nije bitno kolko ima kila bitno je da dok mi netko skoci pred kotac da cu ga zgazit i razbit sebe
--- Kraj citata ---
Eh ... samo što kad je vozilo lakše, nema potrebe za velikim i jakim kočnicama ... Pogotovo ako skuter nije nafriziran pa ide kao po zakonu maksimalno 45km/h.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju