Općenito > Generalno o skuterima

klingerit - materijal za izradu dihtunga

<< < (2/3) > >>

robert:
a ja po trgovinama sa autodjelovima zovem! ok sutra ću terorizirati bauhaus i pevec!

neer:
ma di ces naci klingerit u pevecu nema teorije...te je skup i neisplativ da ih drze po vele trgovinama kad ih imas u kompletu kupiti ..najbolje da nadjes neke servise koji se bave pumpama i penumatickim sranjima...ja sam trazio i nema nigdje tj nasao sam ali onaj crveni koji je jako nekvalitetan i ljusti se tak da bjezite od crvenog klingerita  zeleni je najjaci

ivanm:
http://www.rogina.hr/

2TDottore:

--- Citat: neer - 02 Rujan, 2008, 23:40:09 ---ma di ces naci klingerit u pevecu nema teorije...te je skup i neisplativ da ih drze po vele trgovinama kad ih imas u kompletu kupiti ..najbolje da nadjes neke servise koji se bave pumpama i penumatickim sranjima...ja sam trazio i nema nigdje tj nasao sam ali onaj crveni koji je jako nekvalitetan i ljusti se tak da bjezite od crvenog klingerita  zeleni je najjaci

--- Kraj citata ---

jbg.Ja cuo da ima u gramatu i bauhausu.Neka ode i pogleda.To ga nis ga ne kosta osim par kapi benzina.Imam ja doma zeleni i stvarno je dobar. :icon_thumright:

stipe:
e jebat ga... da si blize, dao bi ti ja sto hoces...
u firmi imamo sve :D 0.5, 1, 1.5, 2 :D

a cijena, prava sitnica :D za cugu sve :D :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju