Tehnički kutak > Tuning skutera
Gianneli - Prigusivac
Losinj:
promjenih prigusivace,dakle sad imam gore shot,i zvuk je 10 puta menje bucniji od reverse.
inace reverse ima frend na nrg-u i polinijev kit a cuje mu se normalno,dok meni je reverse probijao usi.
Dal je normalno da se taj spuh tako glasno cuje il? Shot bi trebao glasnije da se cuje medjutim kod mene je obratno
speed:
--- Citat: Losinj - 05 Listopad, 2008, 22:54:48 ---promjenih prigusivace,dakle sad imam gore shot,i zvuk je 10 puta menje bucniji od reverse.
inace reverse ima frend na nrg-u i polinijev kit a cuje mu se normalno,dok meni je reverse probijao usi.
Dal je normalno da se taj spuh tako glasno cuje il? Shot bi trebao glasnije da se cuje medjutim kod mene je obratno
--- Kraj citata ---
izgorjela ti je vuna,pa se zato cuo
R@kija:
moj reversa dok sam imo se dero ko lud isto,no sad ga nema...sad je serijala...haha... :confused5:
dino_sk:
--- Citat: rakitje00 - 05 Listopad, 2008, 23:26:39 ---moj reversa dok sam imo se dero ko lud isto,no sad ga nema...sad je serijala...haha... :confused5:
--- Kraj citata ---
onda se dero i nije isao a sad se ni nedere ni neide :laughing7: :laughing7:
Losinj:
--- Citat: speed - 05 Listopad, 2008, 23:17:41 ---
--- Citat: Losinj - 05 Listopad, 2008, 22:54:48 ---promjenih prigusivace,dakle sad imam gore shot,i zvuk je 10 puta menje bucniji od reverse.
--- Kraj citata ---
izgorjela ti je vuna,pa se zato cuo
--- Kraj citata ---
jel moguce da je izgorila tako brzo tj da je bila izgorena il kaj ja znam,jer cim sam ga stavio je grmio ko mutav,al motor je isao naravno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju