Općenito > Trgovine

Malaguti madison125

(1/2) > >>

manga46:
Gdje mogu kupiti dijelove za madisona 125, nove-polovne nije mi važno, samo da je ispravno, pomogućnosti split

Josip-98:
nemoj me drzat za ric al negdi san vidia da je brodomerkur zastupnik za malagutia, zaleti se do dujmovace, vidi u auto krese, moga bi i do alpeze on ima masu dijelova i to novih neotpakiranih za malagutia

manga46:

--- Citat: Josip-98 - 30 Kolovoz, 2014, 12:37:40 ---nemoj me drzat za ric al negdi san vidia da je brodomerkur zastupnik za malagutia, zaleti se do dujmovace, vidi u auto krese, moga bi i do alpeze on ima masu dijelova i to novih neotpakiranih za malagutia

--- Kraj citata ---
Ma znam da je brodomerkur zastupnik za malagutia bio je prije preko puta auto hrvatske pa se zatvoria, pogledat ću malo bolje po splitu ali hitno mi je to pa mi se ne traži okolo, zva sam alpezu jutros nejavlja se probat ću poslje, mada i on nabija neke cijene više nego u dućanu (znam po tome šta sam i prije kupave nešto od njega). Ima li još neko ko zna di ima uzet djelove ili da zna nekoga ko ima razbijenog madisona 125 za dijelove hitno !!!

JogFromYamaha:
ako ti treba mehanika ista masina ti je na yamahi maxter i slicnima pa djelova ima

kaj se tice plastika to je druga prica i tu idemo na rabljene djelove ili originalne nove s sajtova koji se time bave (ima isto kak i za italjet)

manga46:
trebaju mi zadnji amortizeri od malaguti madisona 125 i prednji disk...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju