Tehnički kutak > Tuning skutera

Motorcycle Scooter 13000RPM Analog Tachometer Gauge...

<< < (4/5) > >>

Ivan46:
imam pitanje,dali postoji mogucnost,kada spojimo obrtaljku dolje na kabal od svijecice,jel moze da se dogodi da pregori struja radi obrtaljke ili je to potpuno sigurno spojiti i nece se nista dogoditi i nece utjecati na struju?

steeef:
da se nadovežem na cveleta..
dok sam omotač žicu signala na kabel lulice,dobro je radilo na leru ali u višim okretajima nije..sad sam spojil na bobinu,di ide žica signala sa cdi-a i sad radi sve tip top..

--- Citat: Ivan46 - 28 Rujan, 2014, 15:41:06 ---imam pitanje,dali postoji mogucnost,kada spojimo obrtaljku dolje na kabal od svijecice,jel moze da se dogodi da pregori struja radi obrtaljke ili je to potpuno sigurno spojiti i nece se nista dogoditi i nece utjecati na struju?

--- Kraj citata ---

nemre ti ništ izgorit

igor.sb:

--- Citat: Ivan46 - 28 Rujan, 2014, 15:41:06 ---imam pitanje,dali postoji mogucnost,kada spojimo obrtaljku dolje na kabal od svijecice,jel moze da se dogodi da pregori struja radi obrtaljke ili je to potpuno sigurno spojiti i nece se nista dogoditi i nece utjecati na struju?

--- Kraj citata ---

ako mislis da treba rezat izolaciju na kablu od lulice i obtaljke ne treba, kabal obrtaljke se samo omota oko kabla lulice

steeef:

--- Citat: igor.sb - 28 Rujan, 2014, 16:58:33 ---

--- Kraj citata ---

ako mislis da treba rezat izolaciju na kablu od lulice i obtaljke ne treba, kabal obrtaljke se samo omota oko kabla lulice

--- Kraj citata ---

netreba ni omatat,samo se natakne na bobinu  :icon_biggrin:

igor.sb:
mislis na bombinu  :zubo:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju