Tehnički kutak > Tuning skutera
Motorcycle Scooter 13000RPM Analog Tachometer Gauge...
Ivan46:
imam pitanje,dali postoji mogucnost,kada spojimo obrtaljku dolje na kabal od svijecice,jel moze da se dogodi da pregori struja radi obrtaljke ili je to potpuno sigurno spojiti i nece se nista dogoditi i nece utjecati na struju?
steeef:
da se nadovežem na cveleta..
dok sam omotač žicu signala na kabel lulice,dobro je radilo na leru ali u višim okretajima nije..sad sam spojil na bobinu,di ide žica signala sa cdi-a i sad radi sve tip top..
--- Citat: Ivan46 - 28 Rujan, 2014, 15:41:06 ---imam pitanje,dali postoji mogucnost,kada spojimo obrtaljku dolje na kabal od svijecice,jel moze da se dogodi da pregori struja radi obrtaljke ili je to potpuno sigurno spojiti i nece se nista dogoditi i nece utjecati na struju?
--- Kraj citata ---
nemre ti ništ izgorit
igor.sb:
--- Citat: Ivan46 - 28 Rujan, 2014, 15:41:06 ---imam pitanje,dali postoji mogucnost,kada spojimo obrtaljku dolje na kabal od svijecice,jel moze da se dogodi da pregori struja radi obrtaljke ili je to potpuno sigurno spojiti i nece se nista dogoditi i nece utjecati na struju?
--- Kraj citata ---
ako mislis da treba rezat izolaciju na kablu od lulice i obtaljke ne treba, kabal obrtaljke se samo omota oko kabla lulice
steeef:
--- Citat: igor.sb - 28 Rujan, 2014, 16:58:33 ---
--- Kraj citata ---
ako mislis da treba rezat izolaciju na kablu od lulice i obtaljke ne treba, kabal obrtaljke se samo omota oko kabla lulice
--- Kraj citata ---
netreba ni omatat,samo se natakne na bobinu :icon_biggrin:
igor.sb:
mislis na bombinu :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju