Tehnički kutak > Garaža
Gilera nexus
nikola.dragicevic8:
Ok, pitat cu kad odem po ovu piksnu, ako dođe uopce :sad3:
nikola.dragicevic8:
Konacno mi je doslo danas ovo sto sam narucio, i to na kucnu adresu uz isprike za kašnjenje :D Malo sam se namučio sa mijenjanjem piksne, posudio sam ona "obrnuta" kliješta pa raširio ulaz u lonac pa je islo lakse, proba sam samo nabit unutra pa nije islo nikako. Promijenio sam i filter zraka, unutra je bilo neki polini iz dva komada, ili se raaspao nemam pojma kako bi treba izgledat uopce :D svijecicu nisam prominia, nisam ima vrimena a i malo je tesko dohvatljiva, ne znam jel treba sta skidat za doc do nje ili?
Nakon montaze mi je jos malo pusta auspuh na onim rebrima ispod šelne pa sam ih lagano presao nekom pastom koja se stvrdne kad se to sve ugrije, tako da je sad sve :icon_thumright:
steeef:
ako pusta i sa novom tom brtvom,ili ti nije sjela do kraja,ili si povijal ulaz u ausouh pa kad stisne selna ne nalijeze kak treba.
za zamjenu svjecice trebas skinut aluminijski oklop na kojem je footrest za suvozaca.
nikola.dragicevic8:
Moguce da je malo ostalo kako sam ga širio, probat cu stisnit malo klijestima. Znaci treba skidat zastitu, vidim da je skroz zavucena. Hvala po ko zna koji put :icon_thumright: :notworthy:
nikola.dragicevic8:
Jucer sam promijenio i svjećicu, iako je ova koju sam skinio bila vise nego dobra al nema veze, bar sad znam da sam sve prominia, vise zbog mira u glavi nego potrebe. Jucer sam isao u đir s prijateljem, pratio me s Shiverom 750, na mom satu pokazuje 130 i nesto sitno, po njegovom 125 navučeno s moje strane na dobrom pravcu. Oktretaji bježe lagano prema 9000. Vec smo pisali o tome da su mi rolice prelagane pa sad kad sve mijenjam mislim da bi bilo pametno da i to rijesim posto ce polini variomat koji je bio u planu morat jos pricekat :sad1: Koje su dimenzije rolica i origigi težina i gdje ih je najbolje kupit/naručit. Uzeo bi i klizače kad vec skidam variomat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju