Tehnički kutak > Garaža
Gilera nexus
nikola.dragicevic8:
Danas zamjenio ulje i filter. U kreše 178 kn 2 litre agip 5w40 i filter ulja, 20 posto popusta dobio na člansku iskaznicu hajduka :laughing11: Malo sam detaljnije pregleda skuter pa sam primjetio da su mi prednje pločice pri kraju..Sta preporucate za uzet, original ili neke druge? i koliko bi me moglo izac da odem u servis da mi to promijene. Mozda usput i ulje u kočnicama promijenit. Nisam bas nesto stručan pa se ne bi sa kočnicama igra i sam to minja :nono:
Kjaj:
Pa nije te puno izašlo.
Koji si filter stavio?
Za kvalitetu pločica ti neznam.
A ulje u kočnicama nebi ni mjenjao.
To isto možeš sam promjeniti. Imaš na svakim klijentima po 2 sarafa. :headbang:
nikola.dragicevic8:
--- Citat: Kjaj - 16 Ožujak, 2015, 18:28:40 ---Pa nije te puno izašlo.
Koji si filter stavio?
Za kvalitetu pločica ti neznam.
A ulje u kočnicama nebi ni mjenjao.
To isto možeš sam promjeniti. Imaš na svakim klijentima po 2 sarafa. :headbang:
--- Kraj citata ---
Nije puno stvarno, iskreno nemam pojma nisam citao nista na filteru. U dućanu reka koji mi treba, skinio stari i zavio ovaj :sad1: Znam da nije neki velik problem, al zadnji put sam izludio kad sam na runneru mijenjao na zadnjem disku, jos mi jedan klipić bio zaglavio :angry7: Ako me nece bas oderat rađe bi dao nekom da mi to napravi :happy6:
Kjaj:
A to je stvarno prelako.
Ali treba si malo to počistiti da bolje radi
ljubo46:
disk plocice uzmi braking negdje oko 220kn su par..to sam promjenis, skines dva sarafa koji drze celjusti i razdvojis klipice dok su stare plocice gore bit ce ti lakse..stavis nove i gas...ulje u kocnicama ko zna kad je mijenjano... litra tutele koja je original ulje za nexa je oko 70kn...tebi treba oko 2-3deci za prednju i zadnju kocnicu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju