Tehnički kutak > Garaža
Gilera nexus
nikola.dragicevic8:
Pošto se skupilo u mene nekih 3800 km, odlucia sam promijenit ulje i filter iako mi je receno da prije 30 000 km ne trebam nista dirat (sad je na 28 000) Al nije neki trošak pa bolje prominit da sam miran. Na sta bi jos trebao obratit pozornost na toj kilometrazi. Na 24 je napravljen zadnji servis, ventili nisu štelani jer po rijecima servisera nije bilo potrebe :dontknow:
ljubo46:
ventile bi ja dao stelat na toj kilometrazi...remen rolice centralni koliko imaju km ? ulje u getribi zadnjeg kotaca isto promjeni, ulje u kocnicama, filter zraka te antifriz..cuvaj ga mazi i pazi jer ta masina moze jako dugo uz dobro odrzavanje
drugo nemas sta
Rox-Rab:
ja ulje mijenjam na 3tkm, mozda je nepotrebno tako cesto ali nije neki trosak a ja sam onda na miru
te zmigavce sam ja imao na svojoj bivsoj sr-ki i jako su bili kvalitetni, mislim da bi na tvoga dobro sjeli :drunken_smilie:
nikola.dragicevic8:
--- Citat: ljubo46 - 11 Ožujak, 2015, 20:38:57 ---ventile bi ja dao stelat na toj kilometrazi...remen rolice centralni koliko imaju km ? ulje u getribi zadnjeg kotaca isto promjeni, ulje u kocnicama, filter zraka te antifriz..cuvaj ga mazi i pazi jer ta masina moze jako dugo uz dobro odrzavanje
drugo nemas sta
--- Kraj citata ---
Rolice i remen su promjenjeni na 24 tkm, centralni ne znam. Iskreno najveći mi je problem sto nikako nemam povjernja u ovlasteni servis, odveo bi tamo da mi sve naprave i miran..ali toliko je losih iskustava s njima da me jednostavno strah. Promijenit ulje znam sam, remen i rolice valjda je ista stvar ko na 50 ki, nema mudrolije neke. Tako da sam mislio sad samo ulje promijenit a ovo ostalo ni sam ne znam..
Josip-98:
nemoj dirat nikakve ventile nista dok ne prosuskaju, sta ces kad otvoris a sve na mistu :angry7: :angry7: dolazi sad sezona malo ga poredi i uzivaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju